2777
2789
عنوان

دلم برا پدربزرگم یه ذره شده🥺💔

89 بازدید | 13 پست

عقد که کردم راضی نبود میگف خانواده شوهرت آدمای خوبی نیستن ازدواج نکن ولی منه احمق با لجبازی ادامه دادم کارمو ( فامیل بودیم) پیشم گریه میکرد میگف بدبخت نکن خودتو :) ولی من گوش ندادم به حرفاش الان بعد از سه سال دارم جدا میشم ...

طی یه ماه پیش اومد با خانوادم یه دعوای بزرگی کرد به مادرم فحش داد ، به من فحش داد و...

منم آنقدر عصبانی بودم از یه طرف فشار حرفای خانواده شوهرم از یه طرف حرفای مادرم که خودت با لجبازیت بدبخت کردی خودتو ، از یه طرف لجبازی خودم ، از یه طرف حرفای اون عصبانی شدم سرش داد زدم گفتم برو بیرون دیگه بسه خدا شاهده دست خودم نبود گریه میکردم داد میزدم خودمو داشتم میزدم اینو گفتم خدا خودش منو ببخشه

یه ماه میشه ندیدمش ، بقیه اعضای خانوادم باهاش صحبت میکنن ولی من نه :) خجالت میکشم برم پیشش

خدا خودش منو لعنت کنه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدربزرگ پدری یا مادری

پدری 

از پدر خودمم برام بیشتر پدری کرد چه روزایی منو تو بغلش نمیخابوند:)

منو رو دوشش میذاش هی از اینور پارکینگ به اونور می‌برد منو تا خوابم ببره

از بچگی هرچیییی خاستم برام محیا کرده شاگرد اول کلاس شدم برام یه شاخه گل خرید که نوم شاگرد اول شده اونوقت منه احمق 

پدری از پدر خودمم برام بیشتر پدری کرد چه روزایی منو تو بغلش نمیخابوند:)منو رو دوشش میذاش هی از اینور ...

اشکال نداره مطمئن باش میبخشتت

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

نتیجه گوش ندادن به حرف بزرگتر

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پدری از پدر خودمم برام بیشتر پدری کرد چه روزایی منو تو بغلش نمیخابوند:)منو رو دوشش میذاش هی از اینور ...

پس چجوری دلت اومد بیرونش کنی تازه به حرفش گوش ندادی عوض شرمندگی که بگی من اون موقع نفهمیدم اشتباه کردم تازه بهش گفتی برو بیرون والا مال ما اگه برا ازدواج گوش ندی برا همیشه طردی . اون بنده خدا هم دلش سوخته که بهت حرف زدت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻