جونم به لبم رسید بار دومی که میام خونه بابام ازشون هم خبری نیست اگه برگردم دیگه روم حسابی نمیکنن
به نظرتون این خواسته ی زیادی که می خوام مستقل زندگی کنم توقع زیادی می خوام پدر شوهرم زنگ نزنه به شوهرم بگه برام پول بزن ؟ خواسته زیادی میگم از پسرتون نکشین تا زندگیم بیوفته رو روال ؟ 😓😓
خودت تو تاپیک های قبلی گفتی .. زیاد حرص و طمع نکن .. زندگی خودت به گاه میرع . احترام بزار و صبوری کن ...
شما چی میدونی کارایی که براشون نکردم هدیه هایی که نگرفتم چشم تو رو شون نیست احترام نگه داشتم نه تو خونه ی اینا نشستم نه حقشونو خوردم ماشین اونا خراب میشه فوری شوهرم میبزه تعمیرگاه ماشین خودمون سه ماه خراب نمیبره فقط خونوادش مهمن شما تو زندگی من نیستی و نمیدونی چی ها شد پس لطفا برا من جبهه نگیر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برو مهریت بزار اجرا . بگو یا طلاق میگیرم. یا حق کمک به خانوادت نداری
اینقدر پول برستن که باباش مثبعد این همه دعوا یه ماشین سواری د۲۰۰تومنی رو به نامش نکرد قطعا که برا نجات زندگی پسرشون کاری نمیکنن یعنی شوهرمم نمیکنه طلاق خیلی بد شده مشاور قبلش و دنگ و فنگ های زیادی نمی دونم چیکار کنم
شما چی میدونی کارایی که براشون نکردم هدیه هایی که نگرفتم چشم تو رو شون نیست احترام نگه داشتم نه تو خ ...
واسه چی تو این زندگی موندی
این پسر نرمال نیس.اینجور پسرا عقل ندارن هنوز ی پسر بچه۴سالن
تا بچه دار نشدی جدا شو ک بیچارت میکنن
و بدتر اون پدر و مادرین ک از بچشون میکشن
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙