2777
2789
عنوان

دلم نمی خواد طلاق بگیرم ولی

659 بازدید | 47 پست

جونم به لبم رسید بار دومی که میام خونه بابام ازشون هم خبری نیست اگه برگردم دیگه روم حسابی نمیکنن 

به  نظرتون این خواسته ی زیادی که می خوام مستقل زندگی کنم  توقع زیادی می خوام پدر شوهرم زنگ‌ نزنه به شوهرم بگه برام پول بزن ؟ خواسته زیادی میگم  از پسرتون نکشین تا زندگیم بیوفته رو روال ؟ 😓😓

ن خواسته زیادی نیست اما راهتو اشتباه میری 

چرا میری خونه پدرت؟

پول بگیر جمع کن طلا بخر برا خودت خرج کن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خواسته زیادی نیست اما راهتو اشتباه میری چرا میری خونه پدرت؟پول بگیر جمع کن طلا بخر برا خودت خرج کن

باباش ماشین عوض میکنه میگم  بریم مسافرت میگه قستای ماشین بابامو باید بدم 

طلا بخرم که صبح بفروشه برا خودش؟ 

ماشین مونو به محض این که خرید به نام باباش کرد 

منطقی این؟ 

چقد منی، بار اول اومدم بابام برد سر خونه زندگیم، الان که اومدم بازم خبری نیست بچه یکساله هم دارم نمی ...

من بار پیش ده روز خونه بابام موندم مشاور هم رفتیم گفت نرو خونه خودت  تا چیزی رو به نامت کنن بازم من گفتم برا مال دنیا زندگی نمیکنم که برگشتم 

همشون همینن.بخاطراین بحثا نروخونه بابات.یکی کم میده یکی زیاد.بستگی ب درآمدشون داره.کیه ک بدش بیادازمستقلی!اگه اهل زندگی کردنی بشین توخونه ات.

همسرم چهارسال باباش فوت شده.جدااز اپارتمانهاشون،کلی مال ومنال مونده ک مادرشوهرراضی نیس بده.همیت الان ارث شوهرم بده ما هم میتونیم مستقل شیم.ولی نمیده.مجبورم بشینم و تماشاکده روزیکه قرار خونه دارشیم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
باباش ماشین عوض میکنه میگم بریم مسافرت میگه قستای ماشین بابامو باید بدم طلا بخرم که صبح بفروشه برا ...

ن منطقی نیست

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

آدم روزی صد بار آرزوی مرگشو میکنه

بخاطردیگران روزگارت خراب نکن.بزاربده.سرش ب سنگ بخوره میفهمه.اونقدمیگفتم نده نده...الان بیخیالم و راحتم.منم خواسته هام چندبرابرکردم.خرجم زیادکردم.کم کم کمترداد و یه بچه اومد و الان خیلی کم میده

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
چقد منی، بار اول اومدم بابام برد سر خونه زندگیم، الان که اومدم بازم خبری نیست بچه یکساله هم دارم نمی ...

وای با بچه طلاق خیلی سخته😭

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟