2777
2789

سلام لطفا با تجربه ها کمکم کنند

من هر چقدر کار میکنم رئیسم ازم تشکر نمی‌کرد و اصلا در مورد افزایش حقوق باهام حرف نمیزد 

چند روز پیش یه همایشی بود رئیسم همتر خانمم ک ۱۳سال سابقه داره رپ با خودش برد من تنها موندم به روی خودم نیاوردم که ناراحت شدم تا اینکه دوباره پریروز اونو می‌برد همایش منم ناراحت شدم به رئیسم گفتم میخواستم باهاتون حرف بزنم برید فردا حرف می‌زنیم رئیسم هم متوجه شد که از کارش ناراحت شدم رفتن همایش و دیروز ک اومدن سرکار من باهاشون قهر کردم کلا حرف نزدم عصبی رفتار میکردم هرچی میگفتن جواب نمیدادم تا اینکه رئیسم فرستاد اتاق دیگه نشست روبروم گف میخواستی حرف بزنی بگو میشنوم 

در ضمن من رئیسمو خیلی دوس دارم آقاست ولی مهربونه خوش اخلاقه و عقده ای نیست

منم منفجر شدم حرفامو با صدای بلند و بغض بهش گفتم حتی گفتم تو بهم ارزش ندادی و منو نبردی همایش و ....نشست باهام حرف زد آرومم کرد توضیح داد ولی خلاصه به این نتیجه رسیدیم که خودش انتخاب کرده بود اونو ببره 

بعد اون همکار خانمم از دستم ناراحتهههه و باهام حرف نمیزنه فک‌کنم متوجه شده من ب رئیسم گفتم اونو چرا بردی همایش 

من خودم از اونروز حالم بده عذاب وجدان دارم که چرا جوش آوردم چرا با لحن بد رو رئیسم عصبی شدم خب همکارم سابقش بیشتره اون حق داشت بره همایش ولی منم دوس دارم بهم ارزش بدن منم کم زحمت نمیکشم تو شرکت 

به رئیسمم گفتم تو بهم ارزش ندادی و اونو بردی ولی دلم نمیخواد رابطم با همکار خانمم سرد بود و باشه دوس ندارم می‌نمون این شکلی بمونه 

چیکا کنم از دلش در بیاد

خب منم حق داشتم منتها نمی‌خوام از دستم ناراحت باشه!

محیط کاره بلاخره باید با هم در ارتباط باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هدیه‌ی کوچیک بهشون تقدیم کن و معذرت بخواهاز این به بعد نذار نقطه ضعفت رو بفهمن

هدیه رو بدم به همکار خانمم چی بگم؟میترسم برگرده ی چیز بگه بدتر بشه 

آخه اصلا نمیدونم ک فهمیده من ناراحتیم ب خاطر اینکه همایش نبردنم بود من و رئیسم تو اتاق تنهایی حرف زدیم و من ازش گله کردم اون نبود 

راستی اینکه من گفتم منو نبردین همایش مگه نقطه ضعفمه؟من خواستم تا بفهمن منم ارزش دارم ب منم احترام بزارن

عزیزم رفتارت خوب نبوده 

با بغض و قهر و حرف نزدن 

تعجب کردم اصلا 

بعداً در ی موقعیت مناسب با ی روی خوش می‌تونستی یکم گله کنی که همایش نرفتی 

نه اینجوری 

دیگه ام بیخیال دیگه خوش برخورد باش تا طرف یادش بره همکار خانوم رو میگم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم رفتارت خوب نبوده با بغض و قهر و حرف نزدن تعجب کردم اصلا بعداً در ی موقعیت مناسب با ی روی خوش م ...

اخه من خودم یادم نمیره

خیلی ناراحتم از رفتارم ولی بخدا کلی ناراحت بودم خب سنم از همشون کمتره با بهم حق بدن 

از طرفی ام رئیسم در مورد افزایش حقوقم پیگیری نمی‌کرد چیزی نمی‌گفت از دستش ناراحت بودم 

اصلا باهم حرف نمی‌زنیم کلا نادیدم گرفته 

اگه ب جا اون من تنها میرفتم همایش اون ناراحت نمیشد؟ میشد اخلاقشو میشناسم خیلی حسوده

منتها من دارم ازش کار یاد میگیرم لازمش دارم نمیدونم چیکار کنم حالم بده😭

اخه من خودم یادم نمیرهخیلی ناراحتم از رفتارم ولی بخدا کلی ناراحت بودم خب سنم از همشون کمتره با بهم ح ...

عزیزم الان تازه شما مثل حسودا رفتار کردی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛