2777
2789
نمیدونم چرا حس میکنم خامش شدیو میخای برگردی بهش😐

راستش من کلا نسبت بهش سرد شده بودم ولی دیشب که اون همه التماس کرد دلم خیلی سوخت ولی امروز هم مشاوره بهم گفت برنگرد هم تمام نی نی سایتی ها گفتن بم 

مادرمم گفته بود بهش برنگردم 

راستش منم تصمیم گرفتم دیگه برنگردم بهش الان که دارم فکر میکنم میبینم واقعا عوض نمیشه و منم نمیتونم با اون بدی هاش ادامه بدم 

فقط دیشب دلم براش سوخت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂از منم همین بود ولی خداروشکر قسمت نشد من سم زندگیم رو از خودم دور کردم گوش شیطون کر از وقتی رفت ...

ببین دقیقا منم دلم اصلا برای اون تنگ نمیشه و فقط دلم برای اون چند ماه اول که خیلی خوب بود تنگ میشه 

منم الان بخاطرش میگرن عصبی گرفتم و وزنم ۴۵ هست بنظرت خوب میشم؟

اسی این آدم سر سوزنی لیاقت هیچ دختری رو نداره. اگه میخوای زندگیتو به آتیش بکشی بسم الله... یه درصد ه ...

درسته واقعا 

تازه امروز که خواستم بلاکش کنم بم گفت همه دخترا دنبال من هستن و من نگاهی به کسی نمیکنم😂😐اینم یه دروغ دیگه شه

مشاوره گفته نبخش یعنی تمامولی از اون آدمایی هستی که منتظره یکی بگه برگرد سریع برگردی ،با این آدم مری ...

آره مشاوره، رفیقام ، خانوادم و تمام نی نی سایت گفتن نبخش.

راستش من فقط دلم برای التماس های دیشبش سوخت. ولی هرگز برنمیگردم دیگه 

ببین دقیقا منم دلم اصلا برای اون تنگ نمیشه و فقط دلم برای اون چند ماه اول که خیلی خوب بود تنگ میشه م ...

تو رهاش کن خوب ک نه بلکه عالی میشی بزاز بهت بگم نمیدونم داشتم با یکی از دخترا همنی پست تو حرف میزدم  ولی دوباره میگم از وقتی اسید زندگیم رفته من وزن ۴۶ بودم الان شدم ۵۹ 🥰میدونی استرس ها رو دور کن ب خودت برس این اسید رو رها کن واقها رها کن جون دارم ب جای تو حرص میخورم و تو تقریبا موقعیت قبلا من رو داری الان واقعه دلم نمیخواد تو دردسر باشی بعد اتفاقی ناگواری برات بیفته پس‌رها کن از الان چون دیر بشه بد میشه

سومین کاربری🌿

صد در صد کات کنشمارتو هم عوض کن

شمارمو نمیتونم 

چون این الدنگ مجبورم کرد شماره مو عوض کنم ( چون دوتا خاستگار داشتم میگفت شماره تو عوض کن نتونن پیگیرت بشن یا پروفایلتو ببینن) 

دیگه حالا حالا ها نمیتونم عوض کنم چون خانوادم گیر میدن

اسی دفعه ی بعد با پسری که شرایط ازدواج نداره وارد رابطه نشو به هیچ وجه. زندگی شوخی نیست هیچ وقت هم ن ...

حتما 

والا میخواستم مثلا اینجوری بهش کمک کنم و تحت فشار نزارمش!!!

شمارمو نمیتونم چون این الدنگ مجبورم کرد شماره مو عوض کنم ( چون دوتا خاستگار داشتم میگفت شماره تو عوض ...

نمیتونی قایمکی عوض کنی ؟ من عوض کررم الیته خانواده ام رر جریان هستن 

سومین کاربری🌿