منو یه آقایی یه سال باهم تو رابطه بودیم. ۶ماه اول به شدت محبت میکرد خلاصه همه میگفتن چقدر دوست داره.منم بخاطر محبت هاش به شدت بهش وابسته شدم. من از اول رابطمون با رفیقش مشکل داشتم(رفیقش یه آدم معتاد و هول بود) بهش میگفتم با این آدم رفت آمد نکن قلیون سرا و... نرو اونم گفت باشه ولی دروغ گفت و تا چند ماه باهاش در ارتباط بود ولی از من پنهون میکرد تا خودم فهمیدم و بعدش حرفش این بود که من تا زمان ازدواج دست از رفاقت با این آدم برنمیدارم و بعد ازدواج میزارمش کنار. خلاصه بعد از گذشت چند ماه مشکلات ما بیشتر شد که تایپ کردم الان میزارم توروقران بخونین کمکم کنین
💥خواهش میکنم امضام بخون... 💜 دوست مهربونم برای شفای بیماریم یه ...حمد...مهمونم میکنی؟اگر خوندی لایک کن منم برای حاجتت.صلوات. بفرستم😓💖 خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالت چجوری خوب شد؟ به کسایی که در جریان رابطه ت بودن چی گفتی ؟ من حس میکنم ضایع میشم جلو رفیقام
رفیق اینا رو ولش کن خودت مهمی با حرف بقیه پیش نرو لطفا زندگیته آیندته ولش بقیه رو ب فکر چی تو خاهرم؟ من ب بقیه گفتم جدا شدم همین
من ۷/۶ بعد ۵ سال جدا شدم عزیزم حالم بد نبود خودم دیگ ازش سرد شدم بخاطر توهین هاش ب خودن ب خانوادم خیانت هاش من کم کم سرد شدم ازش ک وقتیم حتی خاستگاری اومو با اینکه گفتم باش ی فرصت هم میدم گفتم تو عاشقم باشی برای من هر کاری میکنی کلی حتی ذره اییی تلاش نکرد انگار من بیوه ام برای من ۵ سکه میخاست بعد منم گفتم با ۵ سگه زن کسی نمیشم عموم و خانواده امم نمیذاشتن رسم ۱۱۴ سکه هستش منم قلبمو تف کردم گذاشتم زمین با عقل رفتم جلو چادرم رو سر کردم رفتم تو حیاط خودشم بود ب بابام و عموم گفتم اگر دوست داشته باشه قبول میکنه و تلاش میکنه ولی بی ادبانه پا شدن رفتن بدون خدافظی منم دسته گل حتی شیرینی ک اورده بودن پس دادم و تمام شد🥲