2777
2789
مغزم فهمیده قلبم یکم نفهم بود که اونم فهمید😅

خدا رو شکر کن به دو دلیل 

یکی اینکه چشمات رو باز کرد

دوم اینکه خدا بهت عقل و درایت داده 

افرین بهت ...

💥خواهش میکنم امضام بخون... 💜                                   دوست مهربونم برای شفای بیماریم یه ...حمد...مهمونم میکنی؟اگر خوندی لایک کن منم برای حاجتت.صلوات. بفرستم😓💖                                                             خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون پست ادل مشکلاتشو خوندم دیگ ادامه نخوندم

کاملا واضحه

شوهرت ک نیست ک مجبور باشی به پاش بمونی

قطعا کات کن

شاید تا یه مدت بابت وابستگی اذیت شی...

اما دوسال دیگ بابت ادامه دادن پشیمون نیستی.

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
اگه بخشیدیش دیگه تاپیک نزن و کمک نخواه چون بهت میگم اشتباه محض هست به فکر زندگی خودت باش و بدون ادم ...

چشم هرگز نمیبخشمش 

همه بهم گفتن نبخش 

همه نی نی سایتی ها و مشاوره و خانوادم و رفیقام همه گفتن نبخش

پس حق با شماست نباید خودمو بدبخت کنم

اسی مطمئنی بعدا بچت هم با این شرایط راضیه؟ مطمئنی اونم با یه موتور و خونه اجاره ای خوشبخته؟ چرا فکر ...

🙂💔از بس وابسته ش بودم چشم هام کور بود فقط دلم میخواست اون باشه هیچکی دیگه نباشه فقط اون کنارم بمونه 

درسته 🥲من واقعا براش خوب بودم بهش گفتم ماشین نمی‌خوام با موتور می‌سازم خونه نمی‌خوام میام اجاره نشی ...

اشتباهت همینجاست

داری بهش میگی من لایق نیستم لازم نیست تلاش کنی

وبا رفتارای دیگت و تحمل فحش و احترامی هم همین پیامو بهش میدی

و الحق اونم خوب گرفته پیامتو

حالت چجوری خوب شد؟ به کسایی که در جریان رابطه ت بودن چی گفتی ؟ من حس میکنم ضایع میشم جلو رفیقام

رفیق اینا رو ولش کن خودت مهمی با حرف بقیه پیش نرو لطفا زندگیته آیندته ولش بقیه رو ب فکر چی تو خاهرم؟ من ب بقیه گفتم جدا شدم همین 

من ۷/۶ بعد ۵ سال جدا شدم عزیزم حالم بد نبود خودم دیگ ازش سرد شدم بخاطر توهین هاش ب خودن ب خانوادم خیانت هاش  من کم کم سرد شدم ازش  ک وقتیم حتی خاستگاری اومو با اینکه گفتم باش ی فرصت هم میدم گفتم تو عاشقم باشی برای من هر کاری میکنی کلی حتی ذره اییی تلاش نکرد انگار من بیوه ام برای من ۵ سکه میخاست بعد منم گفتم با ۵ سگه زن کسی نمیشم عموم و خانواده امم نمیذاشتن رسم ۱۱۴ سکه هستش منم قلبمو تف کردم گذاشتم زمین با عقل رفتم جلو چادرم رو سر کردم رفتم تو حیاط خودشم بود ب بابام و عموم گفتم اگر دوست داشته باشه قبول میکنه و تلاش میکنه ولی بی ادبانه پا شدن رفتن  بدون خدافظی منم دسته گل حتی شیرینی ک اورده بودن پس دادم و تمام شد🥲

سومین کاربری🌿

فقط اینو‌ بگمت آزموده را آزمودن خطاست ممکنه برا برگشتت یه مدت کوتاه تغییر کنه ولی بازم برمیگرده به ر ...

درسته عزیزم حق باشماست 

راستش از چشم من افتاده ولی چون خیلی التماس کرد دلم سوخت برای همین خواستم از بقیه بپرسم ببینم نظرشون چیه 

ولی دیگه برنمی‌گردم 

منم ۴ سال باهم بودیم رابطه فاب خیر سرم

شما چجوری بعدش کنار اومدی ؟ 

به اطرافیان چی گفتی؟ من حس میکنم اگه به رفیقام بگم ضایع میشم چون فکر میکردن خیلی منو دوست داره