2777
2789

صد در صد کات کن

شمارتو هم عوض کن 

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدارم از این همه حرف بقیه یا مشاور درس بگیری و عملی کنید خودتو بدبخت نکنی با ی آدم مریض...

دیگه تصمیم گرفتم هرگز برنگردم🙂همه ی نی نی سایتی ها ، مشاور ، مامانم ، رفیقام همه بم گفتن این آدم ب درد نمیخوره

اره واقها خده دوستمون داشته ک نجاتمون داده از این طور آدما ک تجربه و طعم طلاق رو نچشیدیم واقها صد با ...

دقیقا اون اوایل هروقت یاد بدیاش میوفتادم پامیشدم دو رکعت نماز شکر میخوندم

احساس می کنم حرف گوش نکنی و میخوای برگردی.ولی اشتباهه محضه. بیچارت می کنه. من تو شرایط اینجوری بودم. ...

راستش من بیخیالش شده بودم ولی وقتی التماس هاشو دیدم دلم سوخت دیشب.

ولی امروز هم مشاوره هم رفیقام هم شما هم خانوادم همه بهم گفتن برنگرد و عوض نمیشه 

دیگه تصمیم گرفتم هرگز برنگردم🙂همه ی نی نی سایتی ها ، مشاور ، مامانم ، رفیقام همه بم گفتن این آدم ب ...

افرین دمت گرم قوی باش نترس 

توکلت ب خدا باشه خدا خیلی دوستت داره ک بهت اراده میخاد بده سم زندگیتو دور کنی از خودت نگران نباش بهتر از این. خیلی خوب و بهتر از این ان شاءالله در آینده میاد سراغت اینو رها کن 

قدر خودتو بدون گسی ک عاشق باشه ذره اییی بهت بی احترامی نمیکنه خیانت نمیکنه آدم عاشق هیچ وقت اینکارا رو نمیکنه بهت احترام میذاره ب خودت ب خانواده ات کسی ک. باخانواده ات ذرع اییی بی احترامی کنه بزارم کنار من رل بیشعوری اینجوری بود خیلی اذیت شدم خیلی اما تونستم رهاش کمم تونستم ازش جدا شم توام قدر خودت بیشتر بدان افرین عزیزم همه چیزم شوهر نیس

سومین کاربری🌿

ازدواج کردی یا ت رابطه جدا شدی ؟منم بعد ۵ سال جدا شدم از ی رابطه فوق سمی خودم رو نجات دادم😊

حالت چجوری خوب شد؟ 

به کسایی که در جریان رابطه ت بودن چی گفتی ؟ من حس میکنم ضایع میشم جلو رفیقام

مغزم فهمیده قلبم یکم نفهم بود که اونم فهمید😅

اسی دفعه ی بعد با پسری که شرایط ازدواج نداره وارد رابطه نشو به هیچ وجه. زندگی شوخی نیست هیچ وقت هم نگو خونه نمی‌خوام ماشین نمی‌خوام.

مغزم فهمیده قلبم یکم نفهم بود که اونم فهمید😅

قلبتم کم کم میفهمه نگران نباش مبارزه کن با قلبت جدی میگم 

با منطق برو جلو هر چند قلبت هر چی بگه کم کم‌ خود قلبت کنار میاد با این قضیه توجه نکن به حرفای قلبت

سومین کاربری🌿

حالت چجوری خوب شد؟ به کسایی که در جریان رابطه ت بودن چی گفتی ؟ من حس میکنم ضایع میشم جلو رفیقام

به دوستات بگو اومد خاستگاری یم و خونوادم ردش کردن. قرار نیست سیر تا پیاز زندگیتو بدونن