2777
2789
عزیزم کات کن ...خودشم نشانه های اعتیاد و داره ..‌‌..رفتارهایی ک ازش نوشتی غیر قابل تغییر ....انتظار ...

راستش مامانم بهم گفت مگه میشه تمام رفیق های پسره معتاد باشن ولی خودش چیزی نکشه دیدم راست میگه:) 

آخه مثلا باهاشون می‌رفت قلیون سرا بهش میگفتم چرا میری نرو اونم قسم میخورد می‌گفت من لب‌به سیگار نمیزنم ولی کل رفیقاش قلیونی و سیگاری و مشروبی و... بودن

چن باری هم یه جوری بود حالش شبیه مست ها بود بعد چن ساعت بم گفت فلان رفیقم مواد کشیده من کنارش بودم دودش بم خورده😐 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۴ سال باهم بودیم رابطه فاب خیر سرم

😂😂از منم همین بود ولی خداروشکر قسمت نشد من سم زندگیم رو از خودم دور کردم گوش شیطون کر  از وقتی رفته دیگ استرس زیاد ندارم فقط گاهی دلم برای اوت روزای خوب  ک باهاش داشتم تنگ میشه اما ن برای خودش چون خودش واقعاد زیاد آدم جالبی نبود بد بود و وزن ۴۶ رفتم ۵۹😍

سومین کاربری🌿

جداشو اذیت میشی بیشتر 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
جالب بود کل رفیقاش معتاد سیگاری قلیونی و مشروبی و... بودن بعد اینم باهاشون می‌رفت قلیون سرا و.. بعد ...

اسی این آدم سر سوزنی لیاقت هیچ دختری رو نداره. اگه میخوای زندگیتو به آتیش بکشی بسم الله... یه درصد هم بهتر نمیشه اتفاقا بعد ازدواج کامل گندش در میاد

توروخدا تا آخر بخون کلا ۳ تا متن هست همه رو گذاشتم بگو چیکار کنم

میدونه وابستگی سخته،اما احتمال صحت این حرفاشو کمتر از یک درصد در نظر بگیر.

از نزدیکان من ۲۵ ساله همین روال زندگیشه، خانمه تا پای طلاق رفت،حتی مرد زندان افتاد ،همه گفتن اشتباه رو تکرار نکن اما شوهرش با هزار قول و قرار رضایت داد چند روز خوش بودن باز دوباره شروع شد...هنوزم همون آش و همون کاسه س. 

اینم بدون خونواده یکبار یا فوووقش دوبار پشتت هستن، ی بار میگن اشتباه کرده کمکت میکنن،تکرار ی موضوع همه رو دلسرد میکنه،کم کم به چشم همه عادی میشه مشکلاتت، بعد هم بچه و سرنوشت اون و......

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خوبه از منم رلم بود حتی خاستگاری هم ب زور اومد حالا داستان زیاد داره از من ولی نشد کلا حدا شدیم

آهان خداروشکر نجات پیدا کردی خدا خیلی دوسمون داشته

این قبل خواستگاری خودشو نشون داد

جدی؟راست میگی واقعا :)

اره دیگه دروغم چیه

بزار حقیقت رو بیارم جلو چشمت تو الان دوست داری برگردی و دوست داری کسی بهت بگه اره پشیمونه و خوب میشه ولی همچین چیزی نیست و قرار نیست اتفاق بیوفته من جای تو بودم ک به خانوادم توهین کرده بود جوابشو نمیدادم چ برسه ب این ک فکر کنم بهش و وسوسه بشم دلت به چیه این خوشه

...
ببین زندگی فیلم هندی نیس بگی اینو نمیخام اونو نمیخام بگه چقدر خوبه دورت بگردهالان هر چی توقعت بالا ب ...

دقیقا 

به قرآن قدش متوسط رو به کوتاه بود قیافه من خیلیییی ازش سر هستش اینو همه میگن (رفیقام اون اوایل حتی میگفتن چرا با این اوکی شدی قیافه ش اصلا خوب نیس)

بعد به من می‌گفت خداروشکر من قیافه دارم همه چی دارم دختر برای من کم نیست همه دخترا دنبال من هستن ولی من محل نمی‌دم توی سرکار 😐

اگه احمق باشی باش ادامه میدی.

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
آهان خداروشکر نجات پیدا کردی خدا خیلی دوسمون داشته این قبل خواستگاری خودشو نشون داد

اره واقها خده دوستمون داشته ک نجاتمون داده از این طور آدما ک تجربه و طعم طلاق رو نچشیدیم واقها صد بار شکر میکنم ک نجات پیدا کررم و ازدواج نکردم 

سومین کاربری🌿