2777
2789

منو یه آقایی یه سال باهم تو رابطه بودیم. ۶ماه اول به شدت محبت میکرد خلاصه همه میگفتن چقدر دوست داره.منم بخاطر محبت هاش به شدت بهش وابسته شدم. من از اول رابطمون با رفیقش مشکل داشتم(رفیقش یه آدم معتاد و هول بود) بهش میگفتم با این آدم رفت آمد نکن قلیون سرا و... نرو اونم گفت باشه ولی دروغ گفت و تا چند ماه باهاش در ارتباط بود ولی از من پنهون میکرد تا خودم فهمیدم و بعدش حرفش این بود که من تا زمان ازدواج دست از رفاقت با این آدم برنمیدارم و بعد ازدواج میزارمش کنار. خلاصه بعد از گذشت چند ماه مشکلات ما بیشتر شد که تایپ کردم الان میزارم توروقران بخونین کمکم کنین

مشکلش اینا بودکه من بعد چند ماه فهمیدم 

: ۱:رفاقت با آدم های معتاد.

۲: دروغ گفتن زیاد. 

۳:وابستگی زیاد به خانواده‌ش و گوش به فرمان بودن حرفای خواهرش( اگه خواهرش می‌گفت بمیر بااااید میمرد تا اجیش خم به ابرو نیاره😐)

۴: توهین و فحش به من و خانوادم 

۵: درد دلامو میزد توی سرم حتی ورشکست شدن برادرم رو میزد تو سرم می‌گفت داداشت اگه عرضه داشت ورشکست نمیشد😐😐😐

تا ۶ ماه اول اگه من قهر میکردم زمین و زمان رو بهم میزد و حتما باید هر چند روز یکبار منو میدید و کادو می‌خرید برای دیدنم لحظه شماری میکرد. یهو این اواخر کلا تغییر کرد دیگه نه زنگ نه پیام میداد اگه اعتراض میکردم می‌گفت من که نمیتونم همش بت پیام بدم. حتی دیگه نمیومد منو ببینه چن بار بش گفتم همو ببینیم می‌گفت نه این همه راه بیام ببینمت و برم که چی بشه خسته میشم😐 حتی همش گریه منو در میاورد اصلا براش مهم نبود گوشی روم قطع میکرد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلش اینا بودکه من بعد چند ماه فهمیدم : ۱:رفاقت با آدم های معتاد.۲: دروغ گفتن زیاد. ۳:وابستگی زیاد ...

با تمام این کار ها من با جون کندن باهاش کات کردم (بعدش به شدت حالم بد شد میگرن عصبی گرفتم ولی براش مهم نبود) وشماره خودش و خانوادشو بلاک کردم.

تا اینکه چن بار با شماره رفیقاش بم زنگ زد بالاخره جواب دادم دیدم التماس میکرد می‌گفت عوض میشم درست میشم تورو مرگ من تنهام نزار. بنظرتون درست میشه؟ببخشمش؟🙂مشاوره گفت نبخش

اینم بگم بار ها قبلا بخشیدمش و برگشتم بهش ولی درست نشد ولی این بار واقعا دیگه یکی‌دوماهه باهاش هیچ رابطه ای نداشتم و واقعا کات کردم