2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا تا آخر بخون کلا ۳ تا متن هست همه رو گذاشتم بگو چیکار کنم

هر 3تا رو خوندم و بیشتر مطمئن شدم باید کات کنی. آدم سالم با معتاد رفت و آمد نداره خودشم افتاده تو مواد

هدفش سو استفاده از توه و دلیل اون 6ماه خوش اخلاق بودنش وابسته کردن تو بوده

ولش کن فیلمشه مثل همون شیش ماهی که گفتی خوب بوده

درسته 🥲من واقعا براش خوب بودم بهش گفتم ماشین نمی‌خوام با موتور می‌سازم خونه نمی‌خوام میام اجاره نشینی 

بهش گفتم با وام ازدواج من خونه اجاره کن هیچ چیزی ازش نخواستم

درست نمیشه بنظرت نه؟منم نمیتونم فحش هاش به خانوادم .... رو ببخشم

ببین بخدا درس نمیشه

منو همسرم سه سال دوست بودیم رفتارش عالی عصبانی نمیشد ولی اومدم زیر ی سقف باهاش دیدم واقعا ادم عصبیه یکم زود از کوره در میره حالا شما دوس پسرتو تصور کن بعد ازدواج چی میشه 

نه اصلااااا تازه بدتر میشن بخدا فرصت بدی یجوری میزنت زمین با ده تا تراپی خوب نشی

بار ها بهش فرصت دادم بدتر شد 

ولی اینبار خیلی التماس کرد 

درسته نباید فرصت بدم 

برنگردخودتو بدبخت نکنتو ۸۰ درصد راهو رفتی و ۹۰ درصد غصه کات رو خوردیدوباره کاری نکن

👌🏼🥲دقیقا 

تا دیروز حالم بهتر بود باز زنگ زد جواب دادم خواهش و التماس شو دیدم وسوسه شدم 

من همشو خوندم زیادم تو تاپیکا کامنت نمیزارمولی خودمو موظف دونستم ک بگم بخودت ظلم نکن کسی ک تو دوره د ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

دقیقا درسته مشاور و مامانم هم همینو میگن

درسته 🥲من واقعا براش خوب بودم بهش گفتم ماشین نمی‌خوام با موتور می‌سازم خونه نمی‌خوام میام اجاره نشی ...

ببین زندگی فیلم هندی نیس بگی اینو نمیخام اونو نمیخام بگه چقدر خوبه دورت بگرده

الان هر چی توقعت بالا باشه میگن خوبی میگن اره ارزشش زیاده ک زیاد میخاد حالا اینم نمیگم ک زیادی بلند پرواز بشی ولی اینکه بگی همه اینارو نمیخای طرف فکر میکنه چه تحفه ایه