2777
2789
شما چجوری بعدش کنار اومدی ؟ به اطرافیان چی گفتی؟ من حس میکنم اگه به رفیقام بگم ضایع میشم چون فکر میک ...

ربطی به اطرافین نداره ولی خب به دوستام گفتم دلیلشم گفتم بهشون

نه ضایع شدن نداره بابا

مهم اینه خودت حالت خوب بشه اولش سخته بعدش کم کم یادت میره و آدمای جدید میاد تو زندگیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این مسیر رو نه یکبار بلکه صدبار رفتم با این تفاوت که طرف مقابل من بعد دوسال رفتارهاش تغییر کرد فحاشی و توهین نداشت ولی سخت جواب میداد ندیدن من براش اهمیتی نداشت با رفتارش ناراحتم میکرد ایراد از ظاهرم میگرفت هربار دعوا و بحث میکردیم کات میکرد چند ماه بعد دوباره برمیگشت و التماس میکرد بعدها متوجه شدم هربار که رفتارش عوض میشد یعنی با یکی دیگه بوده من متاسفانه سنم کم بود خیلی وابسته‌ش بودم کاش همون بار اول دیگه به این رابطه برنمیگشتم  توروخدا این ظلم رو در حق خودت نکن من هنوز بعد ۷ سال حالم بهتر نشده نمیتونم به کسی اعتماد کنم آشنا شدن با شخص دیگه برام سخت شده همون روزهای اول انقدر به طرف مقابل شک دارم و چک میکنم که هم خودم زده میشم هم طرف مقابلم رو فراری میدم

من این مسیر رو نه یکبار بلکه صدبار رفتم با این تفاوت که طرف مقابل من بعد دوسال رفتارهاش تغییر کرد فح ...

متاسفم عزیزم 

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده 

آره منم دیگه برنمی‌گردم 

برو پیش روانشناس حتما کمکت می‌کنه بهتر شی

متاسفم عزیزم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده آره منم دیگه برنمی‌گردم برو پیش روانشناس حتما کمکت می‌کنه ...

تا الان اگه از افسردگی نمردم به مدد تراپیستم بوده 

آفرین نذار هیچ کس با روانت بازی کنه چون ترمیمش خیلی سخته صدمه جسمی با دارو و نهایت جراحی درست میشه ولی روان نه یک دوره خوب هستی ولی یکباره ی تلنگر ی خاطرت ی آهنگ دوباره باعث فروپاشی میشه

تا الان اگه از افسردگی نمردم به مدد تراپیستم بوده آفرین نذار هیچ کس با روانت بازی کنه چون ترمیمش خیل ...

دور از جون عزیزم 

امیدوارم همواره بهتر شی و طعم خوشبختی رو بچشی

آره واقعا میفهمم حرفاتو 

فروپاشی روانی خیلی بده