2777
2789
عنوان

اینجا ایثارگر داریم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 96 پست
اره نوشته بود ۳۰ درصد ولی مطمئننا اونم اینقدر دوندگی داره ادمو پشیمون میکنن

من داداشم دانشگاه ازاد میره بابام سهمیه اش ۱۰ درصد هس گفته بودن باید کل شهریه رو بدی هیچ تخفیفی بهش نمیدن 

پسرم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی فکر نکنم چون تا الان که ندیدم تو مدرسه این اتفاق بیفته حتی تو مدرسه شاهد

اره چون ما فرهنکی هستیم .مدارسو اتاقاشو توی عید و تابستون فرش میکنن خیلی مرتب اسکان میدن به مسافرا  خیلی خوبه  هم تمیزه هم دستشویی و اب هست هم هرکی به هرکی نیست درکل عالیه 

کاش فقط سهمیه مال خودشون باشه نه بچه هاتون چون عقیده من اینه بچه شهید که بی پدری کشیده با اون بچه ای ...

اون پدرش شهید شده که از امثال تو حفاظت کنه از اینده خبر نداشت ک یکی مثل تو در کمال وقاحت اونو با ی مجرم مقایسه میکنی 

شهدا خیلی دل بزرگی داشتن ک دفاع کردن از ناموس مردم ک زیر خواب عراقی ها نشن که اخرش  بیان اونا رو با مجرم مقایسه کنن 

تاسف 

پسرم   
وای نظرت برام مهم نیست بهم انرژی منفی میدی متاسفم ولی اگر میشه از تاپیکم بری بیرون

برو بابا ضایع شدی نمیدونی چیکار کنی😂😂😂😂کاش میشد چشمای نینی یار رو بست که قشنگ مورد عنایت قرارت بدم 

بای بای😌

اره چون ما فرهنکی هستیم .مدارسو اتاقاشو توی عید و تابستون فرش میکنن خیلی مرتب اسکان میدن به مسافرا ...

خب اونکه برا فرهنگیانه شما واسه ایثارگرا پرسیدین واسه بچه ها تو مدرسه چه مزیتی داره البته خب اونم شاید واسه خانواده ایثارگرا باشه نمیدونم در اون مورد