2777
2789
عنوان

اینجا ایثارگر داریم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 93 پست
من که بابام پنج درصد هم جانبازی دارن جدا از ایثارگریوالا چیزایی که گفتن میدن ترجیح داد بابام نگیره چ ...

چی میدادن 

منم بابا بزرگم ۳ سال جبهه داشت ولی  تا دو سال پیش درست نکرده بود  بعد یهو هزیینه دارو هاشون خیلی رفت بالا اینقدری ک واقعا از پسشون بر نیمومدیم کارتشونو ک درست کردن دیگه رایگان میشه دارو و قرص هاشون 

ماهی  راحت ۶ ۷ میلیون قرص و دارو میخوردن 

هزینیه عکس برداری و اینا خیلی سنگین بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی میدادن منم بابا بزرگم ۳ سال جبهه داشت ولی تا دو سال پیش درست نکرده بود بعد یهو هزیینه دارو هاشو ...

من پدرم جانبازیشون خداروشکر طوری نیست که مشکل جسمی داشته باشن، فقط چندبار مجروح شدن 

مثلاً اون زمان که هنوز بازنشسته نشده بودن ، گفتن که بهتون حقوق میدیم( مبلغ خیلی کم در حد دو میلیون فک کنم) به شرطی که تحت پوشش بیمه ای نباشین 

بابام هم بیمه‌ی تامین اجتماعی داشت و گفت این حقوق ارزش نداره ..

یا مثلاً وام‌های خیلی کم با سود بالا😑

ولی اگه داداش می داشتم یا معاف میشد از خدمت، یا از خدمتش کم میشد

یا مثلاً برای مدارس شاهد هم سهمیه بود 

چی میدادن منم بابا بزرگم ۳ سال جبهه داشت ولی تا دو سال پیش درست نکرده بود بعد یهو هزیینه دارو هاشو ...

بابا بزرگت سه سال جبهه داشته تو دنبال استفاده کردن ازشی؟بابای من چهار سال جبهه داشته من بدبخت هیچ استفاه ای نکردم هنوز😐

برای کنکور شما استفاده نکردی؟

اون کافی نتی که رفته بودیم تیکش رو نزده بود 😑 وگرنه یه صفر از رتبه‌م می‌رفت😮‍💨

ولی برای دانشگام توی پرونده‌م بود. چند تا اردوی باحال تفریحی بردن ما رو

بابا بزرگت سه سال جبهه داشته تو دنبال استفاده کردن ازشی؟بابای من چهار سال جبهه داشته من بدبخت هیچ اس ...

من دنبال استفاده کردن نیستن 

بابای من و عموهام هیچ استفاده ایی از این کارته نکردن 

میگم حتی تا ۲ سال پیش  کارتشو با اینکه مدارکش وجوو بود نمیرفتن بگیرن .تا اینکه هزیینه دارو های بابا بزرگم خیلی رفت بالا هر امپولش ۱ و ۵۰۰ بود  دیگه رفتن درست کردن الان رایگان شده .در کل خواستم مرایاشو بدونم 

حالا ک پدر شما داره شمام استفاده کنین خب چرا عصبانی میشین

از فضل پدربزرگت تو را چه حاصل؟دنبال کنکورم هستی؟😂شکر خدا تاثیری نداره

واقعا خداروشکر

هرچند همین بچه های شهید و جانبازم با سهمیه هاشون برای ما جایی نزاشتن 

کاش براشون خونه رایگان میدادن کتاب و کلاس رایگان میدادن دانشگاه رایگان بود اما کنکور رتبه شون نصف نمیشد

از فضل پدربزرگت تو را چه حاصل؟دنبال کنکورم هستی؟😂شکر خدا تاثیری نداره

عجبا 

متاسفانه وقتی تاپیکو زدم پی این حرف و تیکه کنایه هارو به بدنم مالیدم و مهم نیست حوصله قانع کردنتونو ندارم

واقعا خداروشکرهرچند همین بچه های شهید و جانبازم با سهمیه هاشون برای ما جایی نزاشتن کاش براشون خونه ر ...

واقعا همین که بچه هاشون هستن برای یه ملت کافیه حالا نوه هم اضافه شه دیگه چه شود😄

ྀིྀི😌💅🏻