2777
2789
عنوان

ماه هشت بارداری ام و فوت ناگهانی پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست
عزیزم استرس نگیر.فقط یادت باشه تو الان مادر باید از یه مرد هم قوی تر باشی فقط و فقط به بچت فکر کن

گفتنش راحته ولی شرایط اونجا جوری نیود آروم باشم واسه سلامتی بچم دعا کنید ممنون

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
خیلی ممنون بعد مامانم همه امیدمون بابام بود هنوز شه تا آبجی کوچکتر از خودم تو خونه داریم خیلی سخته

میدونم خیلی وحشتناکه دورت بگردم قربون دلت بشم کاش کنارت بودم عزیزدلم ولی خدا هست میدونم هرچی بگم این غم کم نمیشه ولی واقعا هییییچ چاره ای نیست ودر اخر همه میریم دیروزود داره خیلی ها مثل تو الان دارن این مثیبت رو تجربه میکنن وکردن وزندگی ادامه داره تو محکومی تا زنده ای زندگی کنی پس باخودت بگو باید قوی باشم وپناه خواهرم باید تکیه گاه بشی اراده کن به قول ما غم دامنتو بتکون ودستتو بذار تو دست خدا سرنوشت ادم انتخابی نیست بشین یکبار گریه هاتو کن وبا خدا حرفاتو بزن وازش بخواه کمکت کنه منم دعا میکنم عزیزدلم دورت بگردم الان به این فکر کن قراره نی نی نازت بیاد بغلت مامانش باید خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروس خالم اینجوری شد، پسرش سالمه خداروشکر الان 17 سالشهتسلیت میگم روح پدر و مادرتون شاد

خداروشکر واسه بچه منم دعا کنید ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
دیگه‌تو ماه هشتم یهو درگیر اوتیسم نمیشه نگران نباشخدا بیامرزدشون انشااله زایمان راحتی داشته باشی

انشالله ممنون واسه سلامتی بچم دعا کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
نگران نباش چیزی نمیشهتسلیت میگم خواهر شوهرم ماه هفت پدرشوهرم رو از دست دادنبچه شون سالم و سرحاله

خدعثاروشکر ایشالله بچه منم سالم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
میدونم خیلی وحشتناکه دورت بگردم قربون دلت بشم کاش کنارت بودم عزیزدلم ولی خدا هست میدونم هرچی بگم این ...

مرسی از مهربونی و مهر محبتت،قطعا که حیلی آدم تجربه کردن و میکنن امیدوارم روزای خوبی در انتظارمان باشه ، برای آرامش دلم و سلامتی بچم دعا کنید ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
مرسی از مهربونی و مهر محبتت،قطعا که حیلی آدم تجربه کردن و میکنن امیدوارم روزای خوبی در انتظارمان باش ...

به روی چشم عزیزدلم انشالله بچت صحیح وسالم باشه وشماهم از پس این غم بزرگ بربیای وقوی باشی 

خدارحمت کنه پدرومادرتونو.خدابه شما هم صبرواجربده.تحمل ازدست دادن عزیزان خیلی سخته(من خودم تونوجونی وجوونی تجربه کردم)ولی عزیزم اوناکه رفتن وغیراز خیرات ودعابراشون کاری از دستمون برنمیاد،سعی کنیدصبرکنیدوبه فکرنسل جدید(فرزندتون)باشید.ان شاءالله به سلامتی فرزندتون به دنیابیاد.