2777
2789
عنوان

ماه هشت بارداری ام و فوت ناگهانی پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست

چه شرایط سختی عزیزم. خدا صبر بده بهتون.  پدرتون انشالله جاش توی بهشته، الان اینکارا رو بکنید هم خدایی نکرده روح ایشون اذیت میشن، هم خدایی نکرده بچه ی توی شکمتون اذیت میشه

سعی کنید با قران خوندن و نذری دادن و... خودتون رو اروم کنید عزیزم🌹🌹❤️

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

خدا بهت صبر بده انشالله عزیزدلم غم بزرگیه انشالله روحشون قرین رحمت الهی باشه حق داشتی مگر میتونه ادم تو بدترین شرایط بلا اروم باشه نگران نباش بچه محفوظه از اون لحاظها ومشکلی نداره ولی استرس وناراحتیت بهش منتقل میشه بیقراری میکنه امیدوارم فقط وفقط خدا بهت صبر بده وفرشته کوچکت به سلامت بیاد بغلت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنداییم اینجور شدپسرش سالمه سالمهخدا پدر مادرتون را بیامرزهجاشون بهشت

ممنونم ایشالله دعا کنید 

خداروشکر سالمه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
نه بابا ،هالم نه ماهش بود جلو خودش بابا بزرگم فوت شد ،شوک وحشتناکی بهش وارد شد بعدشم بچش سالم بود ،ا ...

وای چقدر عجییییب و ترسناک

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
ازخدا بخاه سلامتی بچتهیچی نیمشهنترستف تواین دنیاشوهرت خوبه؟

ایدالله آره خوبه هوامو داره این چند روز خیلی زحمت کشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
منم ۵ماه هم بودکه پدرموازدست دادم ومثل شمابی تاب بودم ولی خداروشکر الان دخترخوبه ومشکلی نداره

خداروشکر ممنون از دلگزمین روح پدرت غرق نور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
خدا بهت صبر بده انشالله عزیزدلم غم بزرگیه انشالله روحشون قرین رحمت الهی باشه حق داشتی مگر میتونه ادم ...

خیلی ممنون بعد مامانم همه امیدمون بابام بود هنوز شه تا آبجی کوچکتر از خودم تو خونه داریم خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
چه شرایط سختی عزیزم. خدا صبر بده بهتون. پدرتون انشالله جاش توی بهشته، الان اینکارا رو بکنید هم خدای ...

خیلی ممنون از دلگرمیتون اینکاررو میکنیم ولی نمیشد آروم باشم ،من غصه روز زایمانم داشتم که مامانم نیست نمیدونستم بابامم قراره نباشه بچمو ندید من خونم ترکیه بوده تازه اومدم ایران هی میگفت بیاین دورهم باشیم من اومدم هنوز ییارم خونم نیومد شهر دیگه کار میگرد قرار بود همون روز

برگرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
خدا رحمتشون کنه ان شاءالله نی نی هم صحیح و سلامت میاد تو بغلت و همه غما رو فراموش می‌کنی

مممنونم آمین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
نه بابا ،هالم نه ماهش بود جلو خودش بابا بزرگم فوت شد ،شوک وحشتناکی بهش وارد شد بعدشم بچش سالم بود ،ا ...

خیلی شرایط سختیه ،خداروشکر بچش سالم بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
خیلی سوره یاسین بخون مدام ذکر الا بذکرالله بگو اهنگای ملایم بی کلام ارامبخش گوش کن بچت اروم میشه

مممنونم حتما انجام میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
دوران بارداری مامانم برای خواهر کوچیکم خیلی جنجال داشتیم خیلی پدرم و برادرم با هم دعوا داشتن و مامان ...

اره منم از همینا میترسم ،دعا کنید بچم سالم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃