2777
2789

سال آخر دبیرستانم رشتم انسانیه 

نمیتونم این یه سال و تموم کنم نه مدرسه میرم نه چیزی همه هم شاکین ازم نمره مستمر هم ندارم 

درسامم هم کامل عقبم 

ولی از طرفی زبان میخونم 

چندتا ساز یاد میگیرم که حرفه ای کار کنم 

و میخوام آموزش آشپزی و.... هم ببینم 

کاملا اینا رو با علاقه انجام میدم 

نمیشه یه روز هم برای اینا تمرین نکنم 

یه حرفه هم بلدم که میتونم ازش کسب درامد هم کنم 

ولی در حال حاضر واقعاً نمیتونم درسمو بخونم همه میگن نه بخون دیپلم بگیر پسفردا نگی کلاس یازده خوندم خوب مگه زبان و موسیقی و آشپزی رشته نیست همشون هم مدرک دارن میتونم اصلا ازمون اونا رو بدم دیپلمشونو بگیرم مسئله اینه از طرفی میگم حیفه از طرفی اصلا دست نمیزنم برم همینجوری سر کلاس سفید بدم و نهایی هم بد که باز همون اش و همون کاسه چکار کنم به نظرتون ببخشید طولانی شد خواهش میکنم بخونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سعی کن بخونی این ی سالم و مدرک دیپلمت بگیری اکثرا دیدم پشیمون شدن ول کردن درسوخب هر رشته ای ه ...

به نظرتون دیپلم موسیقی و آشپزی و نگیرم 

حتماً که نباید همون انسانیمو بگیرم یه اشتباهی بود کردم این رشته رو انتخاب کردم

یعنی تایک قدمی قله رسوندی بعد داری برمیگردی،بی شک دیپلمت مهمتراز بقیه ست هرچیم درامد کسب کنی اون دی ...

یعنی به نظرتون دیپلم موسیقی یا آشپزی و نگیرم؟ یه اشتباهی کردم و از ناآگاهی انسانیو انتخاب کردم یعنی باید دیپلم همون رشته هم بگیرم؟ نمیشه دیپلم دیگه ای گرفت ؟

به نظرتون دیپلم موسیقی و آشپزی و نگیرم حتماً که نباید همون انسانیمو بگیرم یه اشتباهی بود کردم این رش ...

چرا عزیزم دیپلم موسیقی آشپزی و هر چی که دوست داری بگیر ولی اول یا در کنارش سعی کن تکلیف دیپلمت هم روشن کنی انسانی رشته هم سخت و آسونی بیشتر حفظیاته 

با معلمای مدرسه صحبت کن اگه قبول کنن غیر حضوری درس بخونی و‌امتحان بدی یا درسای مهم بری کلاس