2777
2789

با کیفیت: دو بار بخونی میتونی تست حل کنی

بی کیفیت: حداقل پنج دور برای بار اول میخونم تا بتونم تمرین حل کنم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کیفیت: دو بار بخونی میتونی تست حل کنیبی کیفیت: حداقل پنج دور برای بار اول میخونم تا بتونم تمرین ح ...

فنون رو فقط باید زیاد بخونم خیلی سخته لعنتی

کالیگولا شده یه هیولا 

اینکه با تمرکز کامل بخونی و 

مفهومی خوندن نه اینکه حفظ کنی باید ،بفهمی نکنه برداری کنی ، دور کلمات کلیدی رو خط بکشی همه حواست رو درس باشه 

نمونه سوال حل کنی تست بزنی و مهم تر از همه...

مرور کردنه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

با کیفیت: دو بار بخونی میتونی تست حل کنیبی کیفیت: حداقل پنج دور برای بار اول میخونم تا بتونم تمرین ح ...

راهکارش چبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

برای کنکوریا 

کمیت میشه ساعت مطالعشون 

کیفیت میشه تعداد تستایی ک میزنن 

چرا کنکور تستی به نظرت ؟ 

چون فقط از روی تست متوجه میشن یکی درس و فهمیده یا نفهمیده با تست نکته های رو یاد میگیری ک‌با خوندن خالی هیچ وقت بهشون نمیرسی درضمن فعالانه درس خوندن هم میشن با کیفیت خوندن با تمرکز خوندن با انرژی خوندن بدون حواس پرتی درس خوندن و جدی درس خوندن میشه با کیفیت خوندن 

ای

اینکه با تمرکز کامل بخونی و مفهومی خوندن نه اینکه حفظ کنی باید ،بفهمی نکنه برداری کنی ، دور کلمات ک ...

خیلی ممنون از راهنماییت برای نی نی ایت الکرسی میخونم

کالیگولا شده یه هیولا 

۲ ساعت بخون با کیفیت نه ۱٠ ساعت بی کیفیت

خیلی ها هستن کم میخونن اما با کیفیت نمره خوبی میگیرن

خیلی ها هستن خیلی زیاد میخونن اما نتیجه نمیگیرن چون بی کیفیت میخونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنون از راهنماییت برای نی نی ایت الکرسی میخونم

دورت بگردم 

خواهش میکنم عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راهکارش چبه

با دقت خوندن در زمان درست روش درست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄