2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سه ماه اقدامیم نشده چون هم مشکل دارم هم همسرم اسپرمش ضعیفه تجت نظر دکتریم گفته طبیعی دگ زیاذ وقت ...

طبیعی تا ۱ سال هم ممکنه نشه

چرا گفته وقت ندارید

ببخشید فرق آی یو آی و آی یو اف چیه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ما سه ماه اقدامیم نشده چون هم مشکل دارم هم همسرم اسپرمش ضعیفه تجت نظر دکتریم گفته طبیعی دگ زیاذ وقت ...

ما هم حدود 8 ماهه تو اقدامیم هر ماه هم فولیکول خوب دارم، کل آزمایشات من و همسرم نرمال، دیگه نمیدونم چرا نمیشه

جان و جهان من تویی   
طبیعی تا ۱ سال هم ممکنه نشهچرا گفته وقت نداریدببخشید فرق آی یو آی و آی یو اف چیه

اخه همسرم دارو مصرف میکنه دکتر گفت شایذ سال بعد اسپرمش بدترم بشه وضعیتش الانم خوب نیس ک سه ماه کردیم نشده اما الان باز بدک نیس با مصرف دارو هاش

و اینکه منم اندومتریوز هستم ذخیره تخمدانم پایینه خب رفته رفته پایین تر میاد دگ

ای یو ای در واقع مث اقدام طبیعی هست 

بمن دارو میدن از این امپول های ازاد سازی میدن موقعی که بهم میزنن که تخمکم ازاد شه میکن برم بیمارستان

اسپرم همسرمو جداگونه میگیرن جنین شناس بررسی میکنه اسپرم های قویشو برمیداره شستشو میده از این داستان ها دگ خلاصه خودشون اون اسپرمو تزریق میکنن به واژنم به رحمم

اما ای وی اف گرون تره خب مراحلش سخت تره بزن بخون نت 

ما هم حدود 8 ماهه تو اقدامیم هر ماه هم فولیکول خوب دارم، کل آزمایشات من و همسرم نرمال، دیگه نمیدونم ...

شما نرمالیذ خب تا یکسال وقت دارید

امت منو همسرم وضعیتمون فرق دهره جفتمون بررسی شدیم اون اسپرمش ضعیفه منم ذخیرم پایینه

سه ماه کردیم نشده 

باید ای یو ای کنیم بیینیم جی میشه 

شاید بعد از ای یو ای طییعی باز امجام بدیم بعدش اگر نشد بریم سراغ ای وی اف چیزی

خدا بحیر کنه دعا کن با همین ای یو ای بگیره

برای شما هم انشالا بشه