2777
2789
عنوان

دوستان این بیماری پوستی چه میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
تاولا چون پوستت کش اومده اب خورده باشه میزنه من دستم زده بود چون ظرف نیستم تبدیل به تاول شد اسی وایس ...

من بعد کرونا اینطور شدم ورم چشم صورت.  کلا توی پرهیزم . نون . لبنیات . شیرینی حبوبات و... و.... بدترش میکنه 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستم اینجا ورم شدید مرده بود چون استفاده کردم از دستم تاول هم زد

کجاهات زده جز دست . 

دقیقا من اونجام میزنه 

دو ساله دارم فکسو میخورم و شبها سیتریزن اگر یک روز نخورم ده برابر بدتر میشه 

نزدیک پریودم خیلی بد میزنه خیلی

کجاهات زده جز دست . دقیقا من اونجام میزنه دو ساله دارم فکسو میخورم و شبها سیتریزن اگر یک روز نخورم د ...

همه حام کف پا دیت بازو سینهجای خصوصی لب و چشم زیر چشم انگستام رون پام و ساق پام 

من سیتیزین میخورم نعوتادین جایگزین کردم اخه خیلی خواب اوره سیتی 

همه حام کف پا دیت بازو سینهجای خصوصی لب و چشم زیر چشم انگستام رون پام و ساق پام من سیتیزین میخورم نع ...

عزیزم درمان مزمن که من دو ساله درگیرم فقط کورتون کنترل میکنه فقط که من نیزوپرد بهم دادن اولش خوب بود بعدش بهم نیفتاد

عزیزم درمان مزمن که من دو ساله درگیرم فقط کورتون کنترل میکنه فقط که من نیزوپرد بهم دادن اولش خوب بود ...

میدونم کورتونم همش ضرر داره من به فکسوفنادین جواب میده 

ولی حجم ادارمو خیلی کم میکنه عطش میاره بهم چاره ندارم خوب 

میدونم کورتونم همش ضرر داره من به فکسوفنادین جواب میده ولی حجم ادارمو خیلی کم میکنه عطش میاره بهم چا ...

مال من دیگه به فکسو اینا جواب نمیده دو ساله . 

من لب و چشمم پف میکنه مال شما دستته . 

داخل دهانم هم میزنه 

اشتباه منو تکرار نکن اگر همون روز اول کورتون میخوردم الان حل شده بود

میدونم کورتونم همش ضرر داره من به فکسوفنادین جواب میده ولی حجم ادارمو خیلی کم میکنه عطش میاره بهم چا ...

کش شلوار کش جوراب .بگیره پوست مو میزنه 

من حتی بند میندازم صورتم بدتر میزنه

عزیزم درمان مزمن که من دو ساله درگیرم فقط کورتون کنترل میکنه فقط که من نیزوپرد بهم دادن اولش خوب بود ...

کورتون پوست نازک می‌کنه پیری زود رس میاره عوارضش خیلی زیاده من میزدم رو دستم برای بیماری پوستی پوستم کلا از بین رفت 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170