2777
2789

دو ساله درگیرم.  خارش  سوزش التهاب 

و گاهی خون میشه و گاهی هم خشک میشه و رد قهوه ای روی پوست میزاره . 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

یا خدا

چند سالته شما؟

اینا از بین میره؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۲ دو ساله تحت درمانم نرفته نمیتونن تشخیصم‌ بدن

وایی خیلی بده💔🥺

من مثلا تو استخر اینا دیدم اینطور افرادیو ولی نمیدونسم و نمیدونم چیه اسم بیماریش

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

وایی خیلی بده💔🥺من مثلا تو استخر اینا دیدم اینطور افرادیو ولی نمیدونسم و نمیدونم چیه اسم بیماریش

نابود شدم

عزیزم برو طب سنتی .جای معتبر برو .گرمیجات نخور تخم مرغ و بادمجون اصلا نخور .عرق کیالک و کاسنی بخور . ...

کلا همه جام میزنه . کلی توی پرهیزم ولی خوب نمیشم

نابود شدم

بمیرم...

کل بدنتون این شکلیه؟

یا فقط ی قسمت

کلا همه جام میزنه . کلی توی پرهیزم ولی خوب نمیشم

پرهیز خیلی اثر گذاره اما کافی نیست .برادر شوهرم دست و پاش اینجوری بود هر چی دکتر میرفت مثل مسکن بود خوب نمیشد رفت عطاری زنه گفت سوداست عرقیجات و پرهیز داد کلاااا خوب شد