2777
2789

دو ماه پیش با خانوادش بحثم شد چون دلم نمیخواست تو یه خونه باهاشون زندگی کنم و شوهرم هم گیر داده که من فقط میخوام با خانوادم زندگی کنم .... شوهرم تمام طلاهام برداشت داد مادرش ... مادرش هم سند ازدواج و کلید خونه برداشت و هنوز بهم پس ندادن ..میخواستن از خونه بیرونم کنن ... الان مجبور به زندگی کنار خانواده شوهرم شدم چون حامله ام ...

۲ ساله ازدواج کردم و ۸ ماه رفتیم زیر یه سقف ... تو این دو سال در نیومده بگه بیا این یک میلیون برا تو ...حتی یارانه هم بهم نمیده... شما باشید چیکار میکنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سند ازدواج که کاری نداره برو همون دفتری که عقدتون را ثبت کردند یه نسخه از روش بهت میدند 

بقیشم نمیدونم خودمم گرفتار یه همچین مردی هستم که بسیار وابسته مادرشه حاضره خودش و ما را خاک کنه اما خار به پای مادرش نره 

چقد بدم میاد از این جور مردا  ک عرضه تشکیل  یه زندگی آروم برای خانوادش رو نداره وقتی انقد وابسته مادرتی چرا ازدواج میکنی ک یکی دیگه رو بدبخت کنی  تویه ساختمونی  یا ن تو خونه مادرشوهرت

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️