2777
2789
عنوان

بیوپسی و بیکاری خود ایمنی کبد

13 بازدید | 1 پست

سلام عزیزان میخوام تجربه خودم رو در مورد بیماری هپاتیت خودایمنی کبد و بیوپسی در اینجا به اشتراک بذارم شاید بدرد کسی بخوره.من پارسال یه سری آزمایشات قبل از بارداری انجام دادم و متوجه شدم آنزیمهای کبدم یه مقدار کمی بالاست  و داروهای مختلفی مصرف کردم اما پایین نیومد بعد یه مدت داروهای قطع کردم در همین حین باردار شدم و آنزیم‌ها خیلی بیشتر بالا رفت و برای من استرس زیادی رو در بارداری رقم زد و از این دکتر به اون دکتر رفتم تا اینکه خودش به یک باره نرمال شد اما متاسفانه تو هفت ماهگی به علت پارگی کیسه آب زایمان زودرس کردم و خیلی استرس شدیدی دوباره بهم وارد شد و خیلی غصه خوردم و روزهای سختی رو گذروندم بعد از 3 ماه از زایمان مجدد آزمایش دادم و دیدم آنزیم هام 300 شدن و دوباره به پزشک مراجعه کردم و همون موقع گفتن که باید سریع بیوپسی بشی من خیلی میترسیدم اما واقعا سخت نبود دوستان روزی که میخواستم بیوپسی بشم از صبحش ناشتا موندم و حتی آب هم نخوردم من رو به پهلو خوابوندن یه امپول که اصلا درد نداشت برای بی حسی به کردم زد و موقعیت رو با دستگاه سونو نگاه کرد و سوزن بیوپسی رو وارد کرد و نمونه رو برداشت و با پانسمان جاش رو پوشوند؛یک لحظه احساس شانه درد کردم و دو ساعت اونجا رو تخت دیگه ای دراز کشیدم و بعد اومدم منزل و 24 ساعت استراحت مطلق داد و گفت تا یک هفته بار سنگین بلند نکن که چون من بچه کوچیک داشتم برام خیلی سخت بود و مجبور بودم بچمو بغل کنم.جواب پاتولوژی رو پیش دکترم بردم و تشخیص هپاتیت خود ایمنی دادن و الان  یکماهه دارم آزارام 50 و یوسناید 9 مصرف می‌کنم.امیدوارم به دردتون بخوره و بلا از همه بدور باشه.در ضمن من هیچگونه علائمی نداشتم و آزمایش هام و سونو گرافیهام هیچ چیز بدی رو نشون نمیدادن.