2777
2789
عنوان

فرار با عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 85 پست
اره مال منم خیلی بی منطقه میگه هرچی من میگم اون باشه درضمن وقتی همه راضین پس معلومه مشکل از بابامه

تو همین نی نی سایت  داستان بعضی  از کاربرا مثل شما بود اولش  شاید هر دو خوشحال باشین از فرا  ولی تهش همشون پشیمون شدن پسر ه هم بعد از فرار از این رو به اون رو شدن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اره مال منم خیلی بی منطقه میگه هرچی من میگم اون باشه درضمن وقتی همه راضین پس معلومه مشکل از بابامه

بابام کلا مخالف که بود به کنار وقتی هم با اکراه رضایت داد تو نامزدی (قبل عقد ) بارها بحث کرد که نامزدی رو بهم بزن حتی یه بار سر همین موضوع که نمیخواستم نامزدیمو بهم بزنم انقد کتکم زد تمام بدنم کبود شده بود همش تا روزی که بیام خونه خودم میگفت میری با یه بچه برمیگردی و بدبخت میشی 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قهر کردم رفتم خونه مادربزرگم دو هفته بابام راضی شد کلی هم اون دو هفته بهم خوش گذشت از بس بم رسیدگ ...

من بودم بابام میومد با کتک میاوردم خونه😑😑

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
تحصیلاتش شغلش وضعیت اعتیاد سلامت روان درامدش فرهنگش اینا چطوره؟

دیپلمه شغلش آرایشگره ماهی 30 40 درآمدشه خونه نداره یه ماشین داره و یکم پس انداز و یه باغ فرهنگشون مثل ماس یه خونه پایین شهر دارن ولی ما وسط شهر اجاره ایم 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
بابام کلا مخالف که بود به کنار وقتی هم با اکراه رضایت داد تو نامزدی (قبل عقد ) بارها بحث کرد که نامز ...

نمیدونم چرا اینجورین اه

من بودم بابام میومد با کتک میاوردم خونه😑😑

میومد داد میزد میگفت وسیله هاتو جمع کن 

یا هی چند بار در روز زنگ میزد پاشو بیا خونه 

منم نمیرفتم تا آخر راضی شد 

تو همین نی نی سایت داستان بعضی از کاربرا مثل شما بود اولش شاید هر دو خوشحال باشین از فرا ولی تهش ...

پس چیکار کنیم ما همو دوس داریم بچه نیستیم که از روی هوس باشه 

پس چیکار کنیم ما همو دوس داریم بچه نیستیم که از روی هوس باشه

خب دلیل مخالف پدرت چیه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نمیدونم چرا اینجورین اه

هنوز بعد دوسال نه اون یه بچه‌ای که قرار بود باهاش برگردم اومده نه بدبخت شدم 😂 

نمیدونم چرا مستقیم نمیگفت باید با اونی که من خوشم ازش میاد ازدواج کنی نه اونی که خودت دوس داری