2777
2789
عنوان

فرار با عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قهر کردم رفتم خونه مادربزرگم دو هفته بابام راضی شد کلی هم اون دو هفته بهم خوش گذشت از بس بم رسیدگی شد از طرف مادربزرگم😅😅😅

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

هرروز دارم دعای نادعلی میخونم کلی نذر دارم چطوری راضیشون کنم دارم دیوونه میشم

💔چی بگم منم مث تو 

تازه من حتی جرعت ندارم بحث کنم یا اینکه دوباره بحثشو وسط بکشم

یه نمازه من شنیدم خیلیا ازش حاجت گرفتن نماز پیامبر روز پنجشنبه 

اگه تونستی بخون ان شاءلله میشه

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

فرار مال نوجوونهاست، بله برین دادگاه درخواست بدین، واقعا خجالت اوره مرد 32 ساله دختر مردم رو فراری ب ...

اره واقعا خودمم میدونم. شما میدونین دادگاه چند وقت طول میکشه نامه بده؟ 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

ببین فرارکنی

بعدا ب مشکل برخوری دیگ خانوادت هواتو ندارن

یا همسرت بارها فرارتو میکوبه تو سرت

یا اگ ازت سرد شه باخیال راحت اذیتت میکنه چون میدونه خانوادت پشتت نیستن

یا خانوادت همسرت بارها راجب فرارت طعنه میزنن

اره واقعا خودمم میدونم. شما میدونین دادگاه چند وقت طول میکشه نامه بده؟

نه عزیزم ولی زمان دانشجوییم یکی اینکارو کرد و راحت ازدواج کردند. دیگه بگم جهیزیه و خرج عروسی هم شاید بابات بهت نده فکر ایناشم باید بکنی

نه عزیزم ولی زمان دانشجوییم یکی اینکارو کرد و راحت ازدواج کردند. دیگه بگم جهیزیه و خرج عروسی هم شاید ...

مامانم میگه نگران اونا نباش من میدم مشکل فقط بابامه وگرنه همه راضین 

ب نظرم پدرا بهتر میدونن مخصوصا پدری ک نزاره دخترش وصلت کنه

پدر من مخالف بود با ازدواجم 

دلیل مخالفتشم این بود دلش میخواست با هرکسی اون میخواد و از فامیل خودش ازدواج کنم 

این کجاش بهتر دونستنه ؟ چون بزرگترن دلیلی نمیشه که بیشتر و بهتر بدونن و تصمیم بگیرن 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

خب پس چیکار کنیم

صبر و تلاش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببین فرارکنیبعدا ب مشکل برخوری دیگ خانوادت هواتو ندارنیا همسرت بارها فرارتو میکوبه تو سرتیا اگ ازت س ...

خانوادش اصلا اونجوری نیستن