2777
2789
عنوان

هیچوقت فکر نمیکردم کلاس اولی شدن دخترم اینقدر سخت باشه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 56 پست
اول اینکه محبت و بی قید و شرط بهش داشته باش. و بعد برای کاراش قانون بزار. دوتایی بشینین و ی ساعت طرا ...

ممنونم چشم سعی میکنم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گلم یه لحطه اومدمفقط نگاه بهش بگو شرایط پول دادن رو ندارم میشه تلفنی حرف بزنیم خانم خوبی و سرش ...

باشه گلم منتظرم🌹

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
ممنونم چشم سعی میکنم

خواهش میکنم فقط دعواش نکن خواهشا. رابطه تون خیلی مهم تر از هر درس و مشقیه. نهایت انجام نداد محرومش کن از عرچی دوست داره اونم با زبون خوش. قاطع و مهربان بدون سرکوفت و سرزنش

همتا اسم خـودمه♥
تو تایپکی که زدم صفحه چهار هستدنبال مشاور خانواده هستمبرو اولی هست درخواست بده بهش

عزیزم پیدا نکردم کجارو میگی

هنوزم ادامه داره ها 🤣 ولی عادت کردمتازه مال من پسره.ی پسر کوچولک هم دارم ک اگه بزرگه هم بخواد درس ب ...

😂😂😂😂نه من شکر خدا دیگه مشکل زیادی ندارم. دخترا زودتر از پسرا سربه راه میشن. الان دیگه اذیت نمیکنه، می دونه راهی نداره، هرچقدر لفتش بده یا اذیت کنه مشقاش می مونه واسه دیروقت، تهش خودش اذیت میشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خواهش میکنم فقط دعواش نکن خواهشا. رابطه تون خیلی مهم تر از هر درس و مشقیه. نهایت انجام نداد محرومش ک ...

از وقتی میره مدرسه بشدت از هم دور شدیم واین از هرچیزی بیشتر آزارم میده😔😔😔

اول ازهمه باید از لحاظ جسمی انرژی بچه تون رو بالا ببرید تنبلی و..می‌تونه از کم خونی کمبود ویتامین ها و یا تغذیه نامتناسب با سنشون باشه بعد ک مطمئن شدید از اینکه بچه تون از لحاظ انرژی جسمی اکی هست بیایید بچتون رو شرطی کنید به درس خوندن و فکرکردن و.. و ایجاد انگیزه کنید با گذاشتن فیلم و برنامه کودک و مثال و قصه در مورد بچه های آبی ک درس خون بودن و مثلا در آینده موفق شدن و... شما باید کاری کنید ک بچتون از درس خوندن دوپامین بگیره مثلا تشویقش کنید به ازای کارهای کوچیکی ک می‌کنه مثلا یه مسئله ساده رو حل می‌کنه حس خوبی بگیره مثلا اوایل جایزه بدید بهش بعد رفته رفته دیگ لازم به جایزه فیزیکی از سمت شما نیس بلکه مغزش بهش پاداش میده خیلی مفصله بحثش اما خلاصه گفتم ک بدونید باید بصورت کلی چکار کنید