2777
2789
عنوان

هیچوقت فکر نمیکردم کلاس اولی شدن دخترم اینقدر سخت باشه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 56 پست

باید اززمان کم شروع کنی

مثلا بگو 10دقیقه مشق بنویس بعد بیا بازی کن

،و...هی زمان بیشتر کن به مرور بهترمیشه

اتاقش هم باهم جمع کنید، مسابقه بگذارم.. 

بغضی ها اول باید بازی کنن بعد مشق بنویسن، بعضی ها برعکس

ببین با کدوم حالت دخترت بهتر مشق هاش مینویسه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ پوستم کنده شد دو سال پیشکلاس اول شوک بزرگیه هم بزای بچه هم مادرتحمل کن میگذره

ببین بخدا تو هیچ دوره از زندگیم اینقدر عصبی و پرخاشگر نشده بودم 😭😭😭

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
اخ اخ پوستم کنده شد دو سال پیشکلاس اول شوک بزرگیه هم بزای بچه هم مادرتحمل کن میگذره

دقیقا. منم دوسال پیش همین بساط و داستم😅

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

غیرانتفاعی نوشتی؟

نه مثلا دولتیه 

ولی مدام پول میخان برای کاربرگ و جشن و فلانو....

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
الهی خیر ببینی

فدات گلم یه لحطه اومدم

فقط نگاه بهش بگو شرایط پول دادن رو ندارم میشه تلفنی حرف بزنیم خانم خوبی و سرش شلوغه خو از واتس بهش بگو راهنمایت کنه فک کنم کتاب بهت معرفی می‌کند فک کنم

نه مثلا دولتیه ولی مدام پول میخان برای کاربرگ و جشن و فلانو....

مدرسه دخترها اینطوره، کاربرگ باز یک چیزی، مادرها هردفعه یک هزینه می‌تراشن برای اولیاء 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پسرم کلاس اوله براش گفتم مشکلتو ،ببخشیدا ولی گفت دخترتو با کتاب و کیفش تو دسشویی زندانی کنی تا کتابش ...

خدا حفظش کنه 

بدبختی دختر من بشدت استرسیه و خجالتیه 

میترسم هرکار کنم بدتر شه

اول اینکه محبت و بی قید و شرط بهش داشته باش. 

و بعد برای کاراش قانون بزار. دوتایی بشینین و ی ساعت طراحی کن. مثلا بین ساعت چهار تا پنج رنگ کنین و بزاربن برای مشق. 5تا 6کارتون... 

هر کاری داره. با هم برنامه ریزی کنین

بعد تامشقاش تموم نشده اجازه گوشی. تبلت و تی وی نداشته باشه

همین که رسید هم مشق ننویسه چون یادگیری اون موقع ضعیفه بزار ناهار بخوره استراحت کنه

لباساشو جمع نکن بزار همینطوری بمونه تا خودش متوجه بشه

اگرم مشقاش ننوشت بازم کاری نداشته باش فقط دورادور تذکر بده مثلا بگو مامان ساعت ی ربع به چهار یادت باسه چهار بری سر درس و مشقت

ننوشت بزار تو مدرسه باهاش برخورد بشه

قانون بزار و سفت پاش وایسا البته دعواش هم نکن

همتا اسم خـودمه♥