2777
2789

از وقتی رفته مدرسه به کل اخلاقش عوض شده بی مسئولیت تنبل 

وقتی مشق و درس نداره فقط میخاد بازی کنه و تی وی ببینه 

اتاقش بهم ریخته لباساش یه جا افتاده قبلش اصلا اینطوری نبود خیلی بهتر بود 

درس یاد گرفتنش هم دیگ بجای خودش منو پیر کرده 

خیلی باید باهاش تمرین شه

هزاااار بار باید بگم بیا بنویس بزور دو خط مینویسه میگ خسته شدم 

مدام باهم دعوا و بحث داریم 

کم آوردم دیگ😭😭😭

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی اول

آروم باش انشالله یه دوره هست که میگذره

ولی بهترین حل خودت با یه مشاور حرف بزنی تو گوگل اگه حضوری نمیتونی ولی حضوری بهتره

بعد خودت ودخترت رو ببری پیش یه مشاور

و فک کنم یه دوست خوب باید به‌اش باشه

سعی کن براش جایزه تعیین کنی مثلا بگو اگر این هفته دختر مرتب و منظمی باشی درست رو هم خوب بخونی آخر هفته فلان چیز رو برات میگیرم یا فلان کار رو باهم انجام میدیم 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثرا همینن، زیاد سخت نگیر. سعی کن با زبون نرم و گاهی تشویق های کوچیک به راه بیاریش. با دعوا و لجبازی بدتر و سرکش تر میشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ببین باهاش درگیر نشو ابدا. رابطه تون خراب میشه من برای همین مشاوره رفتم کارایی کردم برات مینویسم

خداخیرت بده بگو

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
خسته نباشی اولآروم باش انشالله یه دوره هست که میگذرهولی بهترین حل خودت با یه مشاور حرف بزنی تو گوگل ...

بخدا از پس هزینه مشاوره بر نمیام مدرسشون خودش کلی هزینه میتراشه برامون😔

پسرم کلاس اوله براش گفتم مشکلتو ،ببخشیدا ولی گفت دخترتو با کتاب و کیفش تو دسشویی زندانی کنی تا کتابشو بنویسه😂😂

معذرت میخام استارتر واقعابرام عجیب بود گفتم برات تعریف کنم یکم حال و هوات عوض شه

INFP(رویا پرداز)ScPD