2777
2789
عنوان

خدایا همین الان دیدم یه دختره ده سااله

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 115 پست
منم ۲۵ سالمه هنوز میگم برام شوهر زوده اونوقت اینا...

بچه که نمیفهمه خانواده وظیفه دارن بچه رو تا یه سنی کنترل و راهنمایی کنن 

بقول شما هنوز ۲۵ هم زوده برا دختر 

کاش تو ایران قبل از بارداری یه تست سلامت روان از والدین میگرفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه که نمیفهمه خانواده وظیفه دارن بچه رو تا یه سنی کنترل و راهنمایی کنن بقول شما هنوز ۲۵ هم زوده برا ...

دقیقا زندگی بچه هاشونو خراب میکنن تفکر قدیمی مونده تو ذهنشون روی نسل های بعد اجرا میکنن

ترشیدن که حرف مفته ولی بگن ترشیده صد شرف داره به اینجور اون بچه وقت عروسک بازیشه نه بچه داری

اهوم اصلا من خودم ۱۷ سالمه باور کن با دوستام به مشکل بر میخورم 

معذرت میخوام ولس من شوهر کنم تو این سن صد درصد تهش طلاق شکی ندارن 

چون هنوز با خودم کتار نمیام چه برسه خانواده و طرف جدید

دقیقا زندگی بچه هاشونو خراب میکنن تفکر قدیمی مونده تو ذهنشون روی نسل های بعد اجرا میکنن

بچه ای که تو این سن باید تنها دغدغه اش رنگ لاک و ست کردن کش موش با کش موی عروسکشو  خوندن درساش باشه 

فک کن بره تو خانواده شوهر عملا تا مدتها که میشه خدمتکار بی مواجب خانواده شوهر چرا؟ چون یه خانواده اگه فرهنگ داشته باشه هیچ وقت حاضر نمیشه یه کودک رو بعنوان عروس بیاره 

پس خدمتکار میخواد دیگه ...بهترین سالهای زندگیشو باید خدمت کنه به اونا بعدشم بچه داری و خونه داری 

و مشکلات ......

الهی بمیرم برات

خدا نکنه عزیزم 

به شوهرم‌میگم اخه نامرد تو من چی دیدی گفتی الا این یه دختر لاغر ریزه میزه مدرسه ایی میکمش تو که دیدی هیچی حالیم نیس تو که دیدی گریه هام رو چرا قبول کردی منو بدبخت کنی  میگه طلاقت نمیدم اینقدر عذابت میدم که پیر بشی باید موهات سفید بشه که نگن دخترته گناه من چیه 😭