2777
2789
عنوان

خدایا همین الان دیدم یه دختره ده سااله

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 116 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز شما متن تاپیک استارتر رو بد خوندین استارتر داره میگه حضورییییی رفتن خرید و همچین فاجعه ا ...

کامل توضیح داده اتفاقی دیده طرف تهرانه و ... 

بعد میان اصرار دارن 11 سالشه بلاگره و .... 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من تازه کلی دعوا کرد باهام که چرا اومدی سرکارم دوستم دیدت بهم میگه دخترته  الان از من شاکی هس که چرا هرجا میریم میگن دخترته من ۱۶ازدواج کردم الان ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از وقتی هی میگن دخترته و خیلی ها منو از شوهرم خواستگاری میکردن دیگه هیچ وقت باهام جایی نرفت  الان امروز این اتفاق باز افتاد و الان ناراحت و عصبانیه

ولی این اخلاقشم پیدا بود بچس ...

اره خب هستن تو این سن ازدواج کرده

دوستم تعریف میکرد یه دهات هس رفته بودن اونجا بعد دخترایی که اومده بودن اونجا تو مراسم بجه بچه شوهر و بجه داشتن یا نامزد به این میگفتن ترشيده 

بفرستن بره خیاطی یا کار در منزل بیارن ت خونه انجام بده چرا باید ب یکی ۱۵ سال بزرگتر برهفقر و اعتیاد ...

کلا بچه ها اسیب میبینن با یه خیال پوچ میفرستنشون توی زندگی مشترک بعدش بچه اسیب میبینه تو اون سن باید به فکر شام ناهار رابطه جن... اینا باشه

اصن تهوع میگیرم ک ی پسر ۲۶ ساله چطور میتونه با ی دختر ۱۱ ساله حداقل معاشقه کنه!!!!چ برسه ب س.ک

چه پدرسوخته ای هست مادرشوهرش... خب پسرت ۲۶ سالشه برو دختر ۲۲ ساله بگیر 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔