2777
2789
عنوان

روز ششم رژیم☺️

135 بازدید | 27 پست

دیشب خیلی زیاده روی کردم مهمونی بودم ته دیگ و برنج و… خلاصه بگم منی که روزی ۱۰۰۰تا۱۳۰۰کالری میخوردم دیشب ۲۵۰۰کالری خوردم 

بخاطره همین امروز خودمو تنبیه کردم تا دفعه بعد وسوسه نشم😏

امروزمو کلا فست بودم فقط آب خوردم فردا وزن کشی میکنم انشاالله 

شکر❤️

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین الان چند تا شدی؟کاش منم اراده داشتم دوباره شروع میکردم

تازه شرو کردم فردا وزن میکنم فعلا هیچی. 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
چیا میخوری؟ چقدر میخوری؟

امروز ک هیچی ولی روزهای رژیم

صبحانه یک عدد پنیر کیبی پروتئین دار

میان وعده هویج و یه میوه دیگه 

ناهاراگ برنج داشتم ۸ق برنج بدون خورشت فقط با گوشت داخل خورشت

میان وعده دوباره میوه

شام بیشتر ابپز میخورم با کاهو.  تا ۸شب جمع میکنم وعده هامو

منم حدود یک ماهه شروع کردم کالری خیلی بشه 1500 تا میخورمولی فرقی نکردم🥲تازه دور شکمم رو گرفتم امشب ...

عه چرا   ورزش نمیکنی؟ من نون نمیخورم روغن خیلی کم  قند حذف

نمک هم کم

عه چرا ورزش نمیکنی؟ من نون نمیخورم روغن خیلی کم قند حذفنمک هم کم

ورزش از فردا شروع میکنم،مجازی ثبت نام کردم ورزش هوازی

پیاده روی نمیکنم

نون رو نمیتونم حذف کنم مثلا نیمرو با نون ،قند هم حذف کردم

شیرینی هم نمیخورم

و غذام تقریبا نصف شده

نمیدونم چرا تغییر خاصی نکردم 

منم حدود یک ماهه شروع کردم کالری خیلی بشه 1500 تا میخورمولی فرقی نکردم🥲تازه دور شکمم رو گرفتم امشب ...

منم قبلا دوسه بار رژیم گرفتم، هربار دوازده سیزده کیلو کم کردم، یکیش قبل بارداری بود بعد بارداری و زایمان برگشت، یکی دوران شیردهی بود دوباره کم کم وزنم بالا رفت تا رسیدم اینجا ‌

آهنم خیلی پایینه، بخاطر حساسیت نمیتونم استفاده کنم، رژیم میگیرم ضعف میکنم و نمیتونم ادامه بدم متاسفانه 

الان ۷۸ کیلو هستم، قدم ۱۶۴

شما تا دوسه هفته تغییری تو وزن و سایزت نمی بینی، آهسته و پیوسته ادامه بده، بعد شروع میکنی هفته ای نیم کیلو یا کمی بیشتر کم میکنی، میشه ماهی دو سه کیلو، عالیه، نه پوسته خراب میشه، نه اذیت میشی. 

من اینطور بودم، الان دیگه نمیشه، نمیتونم، خیلی دوست دارم دوباره، ولی بی حال و بی انرژی هستم همینطورشم