2777
2789
عنوان

روز ششم رژیم☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالری شمار استفاده میکردید؟

نه، به کالری شماری اعتقاد ندارم

نصف بشقاب غذام کاهو و خیار گوجه و.‌.. بود، یکم برنج با خورش هرچی بود، نون هم کم کم کاهش دادم، لقمه های کوچیک بیشتر سبزیجات و تخم مرغ و پروتئین و.... کلا شیرینی جات مصنوعی تقریبا حذف کرده بودم، اگرم خیلی هوس میکردم در حد یه گاز چشیدن.

همون غذاهای همیشگی منهای شیرینی و چربی های ظاهری، فقط دوسه روز یکبار یکم ازش کم و کمتر میکردم. واقعا نتیجه داشت، کاهش وزن بدون اذیت و کاملا لذت بخش

بعدش خودم میدونم که خودمو رها کردم، بی ملاحظه تقریبا ... خیلی بده. کاش بتونم دوباره شروع کنم

نه، به کالری شماری اعتقاد ندارمنصف بشقاب غذام کاهو و خیار گوجه و.‌.. بود، یکم برنج با خورش هرچی بود، ...

خیلی هم عالی

حتما دوباره شروع کن 

منم نون رو باید کم کنم

ولی گاهی واقعا سیر نمیشم ،نمیدونم چه کنم 

خوبه اینجوری و اینکه برا تقویت موها ،مکمل مصرف نکردید؟

نه کار خاصی نکردم

البته موهام کلا کم پشته، ژنتیکی

سبزیجات و میوه، بخصوص سبزیجات زیاااااد باشه، مغزها هر کدوم میتونی زیاد استفاده کن، ویتامین ب هم میتونی بخوری

اوپتی وومن مولتی ویتامین هست که اینوزیتول داره و اشتها رو زیاد نمیکنه،  آهن هم حتما استفاده کن، تخممرغ آب پز روزانه بخور. گوشتها و حبوبات هم خیلی خوبه

شیرینی ها و چربی های کره و روغن و...و نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی  محدود بشه

نه کار خاصی نکردمالبته موهام کلا کم پشته، ژنتیکیسبزیجات و میوه، بخصوص سبزیجات زیاااااد باشه، مغزها ه ...

ممنون عزیزم 🥰❤️❤️

منم موهام قبلا پر بود ،خیلی ساله کم شده ،دیگه نمیخوام از این کمتر بشه