2777
2789
عنوان

تاحالا شده بیرون چشم چرونی شوهرتونو بکنن بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 58 پست
یه بار رفته بودیم داروخانه شوهرم ماسک هم زده بود چشم و ابروی شوهرم واقعاااا خوشگلهدحتره زل زد به شوه ...

شوهر منم چشم و ابروش وقتی ماسک میزنه قشنگتر دیده میشه😂 کورد ان. همسرت کردان؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بخدا کامنتای یه بلاگرو میخوندم یبار بقران دخترا هیزی شوهر یارو میکردن یا کامنت میزارن چقدر شوهرت ...

دقیقا موافقم 

یکی خانم های میانسال 

یکی دخترای خیلی جوون 

قشنگ بلدن چشم چرونی کنن 

من اینو حتی از همسرم شنیدم که میگفت بعضیا نگاه هایی میکنن که از عمد معذب کنن اقارو

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

هیچ زن و دختری فکر نکنم چشم چرونی مردا رو بکنه اینا حساسیت بیجای شماست

گل گفتی، خانمای متوهمی که فکر میکنن همسر تام کروزن🤦🏻‍♀️😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
دقیقا موافقم یکی خانم های میانسال یکی دخترای خیلی جوون قشنگ بلدن چشم چرونی کنن من اینو حتی از همسرم ...

دقیقا منم منظورم همین سناس انگار عقلشون کمتره شنگول میزنن😂 شیطونن

من دوست پسرمو خیلی نگاه میکنن عشوه میان واسش تعریف میکنم میگه من اصلا نفهمیدم. خلاصه باهم میشینیم میخندیم مسخرشون میکنیم

البته من سر ترم ازش دخترای جامعه نمیدونم چشونه😂

معمولا زناییو میبینم که بی دلیل به دخترای اطرافشون چشم غره میرن تا شوهر کچلشونو کسی ندزده این مورد ک ...

جررر ناموصن😂داشتم تصور می‌کردم اسی از هموناس خدایی این تحفه هاتونو کی نگا میکنه من فقط نگام رومه رو دخترا😂😂از بس خوشگلن خدایی