2777
2789
عنوان

همش فک میکنم دیروز با کسی بیرون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 65 پست
تا اونجایی که میدونم سوره ی نور بخونی طرفت از خیانت به دور میشهدو تا بچه دارین نباید این رفتارو کنه ...

دفعه اولش نیست 

چندین بار انجام داده و مدرک داشتم و زده زیرش بخاطر بچه ها گذشتم البته اون انکار کرد دیگه

بعد ۱ سال و نیمه شرایط سخت و ویژه ای داشته کنارش موندم و این مدت خبری نبود 

چندروزه حس بد اومده سراغم ک شروع کرده

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ای وای من هرچی میگذره بدتر میشه بخدا منم استرس گرفتم براتمطمئنی بخاطر ماشین داره خرج میکنه

اره معلوم میشه دیگه ب هرحال

صداشم گرفته بود معلومه ک حالش گرفتس

خودش میدونه تهش میرسه ب من

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گ.. ل نمیکشه؟

نوچ

دوست برای چی گاز بگیره

ی چی میگه دیگه برا خودش