2777
2789
عنوان

همش فک میکنم دیروز با کسی بیرون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 65 پست
خودش نگرفته؟ مثلا بخواد حساست کنه؟ دوستش بهش میاد اهل زن بازی باشه؟ که شوترتو بکشونه سمت خودش؟

ن داخل بازوش گاز گرفته شده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنشم دوتام بچه داریممنم همونو میگم دوست ادم چرا باید بازوی ادمو گاز بگیره دارم روانی میشم

ابجی الکی حرص نخور 

دخترام معمولا با لب و لپش کار دارن بازو دندون نمیگیرن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

چی بگم والا حق داری واقعاولی خب گوشیشو چک کن ایشالا چیزی نیس ولی اگه چیزیم باشه بالاخره یجا سوتی مید ...

خستم بخدا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ابجی الکی حرص نخور دخترام معمولا با لب و لپش کار دارن بازو دندون نمیگیرن

من خودم دخترم دخترا ب بازو علاقه زیادی دارن

ببین میتونی گوگل کنی راهکارشو ببینی چرا نمیاره

ب اپراتورشم زنگ زدم گت درست میشه و ند

فکر نمیکنم پسرام مثل ما عاشق گاز گرفتن باشننامزد من،من و خواهرش هر دو فقط تو هیجان و دعوا و هرچی گاز ...

دقیقا

بدترش اینه داخل بازوشه گازه

شاید شما باشگاه میرین و بدنسازی کار میکنین جا قحطی هست..... بازو...

وقطی پسر شوخی میکنه یا ب دختر شیرین میاد اولین جای گاز سمت بازوء

چی بگم والا حق داری واقعاولی خب گوشیشو چک کن ایشالا چیزی نیس ولی اگه چیزیم باشه بالاخره یجا سوتی مید ...

خدا بلده جوابشو بده دیشب جون منو قسم خورد گفتم جونمو دوس دارم قسم دروغ نخور گفت مامانم بمیره اکه دروغ بگم

گفتم بیچاره مامانت سری قبل قسم خوردی گفتی خونه زندگیم بره اگه کاری کرده باشم دیدی ک رفت 

الان زنگ زدم بهش ک چخبره هی پیام برداشت میاد گفت مکانیکیم ماشین نابود شد

تا اونجایی که میدونم سوره ی نور بخونی طرفت از خیانت به دور میشه

دو تا بچه دارین نباید این رفتارو کنه حالا هم شما نادید بگیر این بار 

دفعه بعد که خدا کنه دفعه ی بعدی وجود نداشته باشه خیانتی دیدی اونوقت برخورد جدی کن باهاش.  البته بخوای برخورد جدیم کنی کار بجای باریک میکشه.. 😔

خدا بلده جوابشو بده دیشب جون منو قسم خورد گفتم جونمو دوس دارم قسم دروغ نخور گفت مامانم بمیره اکه درو ...

ای وای من هرچی میگذره بدتر میشه بخدا منم استرس گرفتم برات

مطمئنی بخاطر ماشین داره خرج میکنه