2777
2789
عنوان

بچه‌ها از درون حالم خوب نیست

65 بازدید | 8 پست

آدمی هستم که تقریبا همیشه سعی کرده یه‌چیزی به خودش اضافه کنه و شخصیتش رو بهتر کنه همیشه خوب بوده وجهه‌ام توی اجتماع ولی حالم اصلا خوب نیست احساس تنهایی و افسردگی داره از پا درم می‌آره واقعا هیچ دوست صمیمی‌ای ندارم فقط خودمم و خودم و می‌دونم همیشه فقط خودمم که نقش اصلیه زندگی خودمم و اگه معنی واقعی این جمله رو بفهمید متوجه می‌شید که دارم از چه تنهایی ترسناک و بزرگی حرف می‌زنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تغییرات به خاصت حودت بوده یا دیگران؟تو روان شانسی میگن اگه کاری رو به خاطر دیگران انجام بدی دقیق ...

نه کاملا به خاطر خودم بوده. من همیشه کارهای مورد علاقم رو انجام دادم توی زندگیم همیشه سعی کردم شرایط رو برای خودم خوب کنم ولی حالم خوب نیست

نه کاملا به خاطر خودم بوده. من همیشه کارهای مورد علاقم رو انجام دادم توی زندگیم همیشه سعی کردم شرایط ...

این که خیلی عالیه معمولا کسایی که به خاطر دیگران تغییر کردن یازندگی کردن این حس رو دارن مثلا طرف رشته پزشکی رو دوست نداشته چون پدرش دوست داشته رفته الان حالش خوب نیست.تا دچاره این روز مرگی شدین؟

این که خیلی عالیه معمولا کسایی که به خاطر دیگران تغییر کردن یازندگی کردن این حس رو دارن مثلا طرف رشت ...

اصلا عالی نیست، اصلا. اون حس وحشتناک تنهایی رو تا تجربه نکنی ( ایشالا هیچ کس واقعا تجربش نکنه ) متوجه عمقش نمی‌شی حتی توان گریه کردن هم جلوی همچین چیز بزرگی نداری

نه مدت‌هاست دچارشم.