2777
2789

سر عروسی شوهرم دیونه شد زنگ زد به خالم که مثلا آبروی منو ببره گف کمتر مهمون صدا کن الان قراره بیان خونمون مامانش اینا خودش نمیاد سرکاره منم میخوام از اتاقم بیرون نیام آبرومو برد پیش خالم نمیتونم ببخشمش میخام جدا شم چیکار کنم بنظرتون چه رفتاری داشته باش م

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمبگم کار شوهرت درست بوده ولی بخاطر همچین بحث مسخره ای میخای طلاق بگیری خیلی مسخرس زندگی پراز چالش هست سر این مسعله فکر طلاقی

یا اینقدر نابالغی که برخورد شوهرت رو میخای تلافی مادر شوهرت کنی!😐

و خوب حالا مهمون کمتر دعوت کن شابد بودجه اشو نداره یا باهم صحبت کنید به تفاهم برسید

چه حرکت زشت و عجیبی، چرا به خاله ی شما زنگ زده حالا؟پس فردا یا بحثی‌ باشه میخواد ب همه‌ی فامیل زنگ بزنه ابروریزی‌ کنه؟ 

بهش بگو بنده خدا، نیومده فقط خودت و از چشم‌ همه‌ انداختی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از اول می گفتی ما مقداری از هزینه ی شام تالار را می دیم ولی نمی تونیم به فامیل نگیم. آرزو دارن سر ع ...

واقعا دیگ اینو مد نکید

طرف ن خونه میخری ن کار درست درمونی داره

پدر عروس میاد کلی جهیزیه میگیره ۱۰ دس قابلمه و ۳۰ تا ملاقه اخرشم بجا تشکر میگن اوه اوه پیف پیف تخم مرغ پز نداشت

الن خرج عروسیم بده پدر عروس بدبخت

چیزیم بگی میگن واه خب دختر اوردی مجبوری 

بعدش بچه میارن با همین

خانواده داماد چیکار میکنن دقیقا؟

چرا همه چی داره ب سمتی میره ک فقط خانواده دختر خرج کنه

چرا چون پسر تو زندگی سرکار میره با این تورم خب ب درک پس پدر بدبخت عروس چی

اصلا فردا داماد انقد پرومیشه چیزی کم میاره میگه باید خانواده دختر بدن 

اه اه

پول نداره زیاد

خب اینو نمیتونه با زبون خوش بگه؟ چرا ابریزی راه انداخته

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫