2777
2789

امروز رفتیم بیرون با یکی از دوستام متاهل بود 

ولی جوری با فروشنده ها صحبت می‌کرد لاس میزد اصلا

واقعا درک نکردم 

تازه میگفت اکه شوهرم بفهمه خیلی بد میشه

چجوریه که این کارارو میکنن

من که مجرد بودم روم نمیشد اینجوری صحبت کنم

اصلا یه وضعی بوددددد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واقعا

من اینطور حدس میزنم

ببین من فکر میکنم زنا دو دسته هستن

یکی زنایی که شوهرشون محبت نمیکنه یا تو هر زمینه ای کم می‌زاره و اونا از طریق مردای دیگه جبران میکنن

یه عده هم زنایی که شوهرشون همین جوره ولی اونا دیگه یه جوری دلسرد شدن که از همه مردا متنفر شدن و دنبال برطرف کردن اون کمبود ها نیستن

نصیحتش بکن بگو کارت خوب نیست هم گناهه هم اینکه ممکنه باعث دردسر برات بشه و آبروی خودتو خونوادت بره

مگه به نصیحت منه

آدم خودش عقل داره میدونه که چه کاری بره چه کاری خوب

مگه به نصیحت منهآدم خودش عقل داره میدونه که چه کاری بره چه کاری خوب

گاهی اوقات بعضی لذتها نمیذاره آدم هم عوارض اشتباهاتشو ببینه حتی اگه به اصطلاح یه آدم عاقلو بالغ باشه درضمن شمابعنواندیه دوست دلسوز  وظیفه داری حداقل یکبار بهش بدیها و عوارضش رو بگی مثلا بگو‌شوهرت اگه بفهمه ممکنه کتکت بزنه یا حتی بکشدت یا پدروبرادرت  همینطور ازاین حرفها  بعضی اوقات به نصیحت یه تلنگر ادمو‌بیدار می‌کنه  اگه گوش نداد که ازش فاصله بگیر تا برای خودت هم بد نشه