2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خوبی ؟چه حبرا

قربونت . سلامتی.

خودت چ خبر 

چه میکنی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            
قربونت . سلامتی.خودت چ خبر چه میکنی

هیچی والا یکم گریه کردم الانم نشستم بدم رو حالت لرز طوره حالم خوب نیست زیاد😞

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

هیچی والا یکم گریه کردم الانم نشستم بدم رو حالت لرز طوره حالم خوب نیست زیاد😞

چررااا .

اگه بخاطر کسیه .ارزششو ندارن خودتو ناراحت کنی .

ولی خب گریه خوبه آدم خالی میشه بعدش قوی🙂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            
چررااا .اگه بخاطر کسیه .ارزششو ندارن خودتو ناراحت کنی .ولی خب گریه خوبه آدم خالی میشه بعدش قوی🙂🩵

نمی دونم ارزششو داره یا نه

ولی خیلی از رفتارش حس بدی گرفتم😭😭😭

چررااا .اگه بخاطر کسیه .ارزششو ندارن خودتو ناراحت کنی .ولی خب گریه خوبه آدم خالی میشه بعدش قوی🙂🩵

خیلی وقتی تو مرحله گریه گیر کردم نمیدونم چرا قوی نمیشم😭😭

نمی دونم ارزششو داره یا نهولی خیلی از رفتارش حس بدی گرفتم😭😭😭

قطع رابطه کن باهاش اگرم کردی ک چ بهتر .فرصت زیاده خودتو با چیزی مشغول کن .با نقاشی با آهنگ فیلم یا بیرون رفتن .سیع کن فکر نکنی بهش کیلیپای اینستایی غمگین نبین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی وقتی تو مرحله گریه گیر کردم نمیدونم چرا قوی نمیشم😭😭

خب بطور معمول بگم آدم تو یک هفته وابسته میشه و بخواد هم فراموش کنه یک سال طول میکشه🥲🥲🥲

عیب نداره میگذره این روزا فکر نکن بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بطور معمول بگم آدم تو یک هفته وابسته میشه و بخواد هم فراموش کنه یک سال طول میکشه🥲🥲🥲عیب نداره م ...

خیلی دلشوره دارممم

خیلی دلشوره دارممم

دلشوره چرا . دلشوره نداشته باش بجاش یه کاری کن مثلا غذاهای جدید یا کیک درست کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستم به کاری نمیره اصلا

درکت میکنم ولی این خودتی ک خودتو سرپا نگه میداری.منتظر نباش یکی از عالم غیب بیاد دوباره زندگیتو خراب کنه بره .پاشو یکم برو ب خودت برس موهاتو شونه کن لباستو عوض کن ب خونه برس و یه چایی بخور .اگه نقاشیت خوب نیست باز سیع کن یه چیزی نقاشی کنی .خیلی خوبه آدم سرگرم میشه یا کتاب بخون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درکت میکنم ولی این خودتی ک خودتو سرپا نگه میداری.منتظر نباش یکی از عالم غیب بیاد دوباره زندگیتو خراب ...

خاک تو سرم ذوق داشتم خیر سرم الان ارایشم دارم ،فکر میکردم قراره روزم جور دیگه ایپیش بره به خودم رسیده بودم

خاک تو سرم ذوق داشتم خیر سرم الان ارایشم دارم ،فکر میکردم قراره روزم جور دیگه ایپیش بره به خودم رسید ...

خدا نکنه.

عیب نداره فدا سرت دیگه دور اون آدمو خط بکش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40