2777
2789
عنوان

این دخترای دهه هشتادی واقعا فکر میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه هشتادیا کلا افکارشون یه جوریه ..من خودم دوتا پسر دهه هشتادی دارم هرچی میگن باید فقط درکشون کنی وگرنه اعصاب یوخ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مام اگ می‌خواستیم با هر خ .ر .ی ازدواج کنیم الان چند تا بچه داشتیم 

زود ازدواج کردن مهم نیست خوب ازدواج کردن مهمه

چ بسا دهه هشتادیایی ک جدا شدن و الان دنبال ازدواج دوم و سوم هستن 

از رشد و پیشرفت و تحصیل عقب موندن

خب سنشون کمه .مام بچه بودیم ۳۰ واسمون بزرگ بود

دقیقا

همش با خودم فک میکنم 

یکی میگفت ۲۸ سالمه میگفتم وای چقد بزرگه ۲۸ سالگی میخوام اینجوری کنم اونجوری کنم 

اما چشممو روهم گذاشتم شدم ۲۸ ساله جالب اینه خودمو بزرگ نمیدونم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

در مورد خودم نمیگم داخل اینستا و اینجا دیدم کامنتاشون برا بقیه رو

ول کن بابا این مشکل از خانواده هاشونه

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

دهه هشتادیا کولاک کردن تو شوهر کردن نمیزارن اون یکی دهه ها ازدواج کنن بعد اینا ازدواج کنن یعنی بچه ی ۱۷ساله به جای فک کردن به درس مشق دنبال شوهر رله 😐به عنوان یه دهه هشتادیا قبولشون ندارم تو دیگ جای خود داری

دقیقاهمش با خودم فک میکنم یکی میگفت ۲۸ سالمه میگفتم وای چقد بزرگه ۲۸ سالگی میخوام اینجوری کنم اونجور ...

من ۳۵ سالمه ، هنوز فکر میکنم ۳۰ ساله ها ازم بزرگترن :/

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
من ۳۵ سالمه ، هنوز فکر میکنم ۳۰ ساله ها ازم بزرگترن :/

نمیدونم فقط منم حس بچگی درونمه یا همه مثل منن

ولی ۱۷،۱۸ ساله بودم ادعای بزرگتری داشتم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب اون بیشعوری طرف بوده د کل دهه هشتاد 

بله من متولد هشتادم ازدواج کردم بچه دارم بچه دومم تو راه (درسمو خوندم شغل دارم )ولی این انتخاب من بوده 

بکی دوست داره توی ۱۸سالگی ازدواج میکنه یکی تا سی سالگی اصلا آمادگی ازدواج و یا شرایط و... نداره 

ازدواج چیزیه بالاخره انجام میشه کار شاخی هم نیس چه بسا دختران مجردی ک موفق تر و شاد ترن 

دوست عزیز ب نظرم اون طرف خیلی بیشعور بود ک این حرف رو زده 

یکی دوب ۲۰ازدواج می‌کنه یکی چهل 

یکی ۱۸سالگی می‌ره سرکار یکی سی 

یکی نود سالگی میمیره یکی چهل مگه هم مثل همن