2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 110 پست
چه ربطی داره از طرف مرد باشه 4 ماهه تمومه...

مرد هم طول می‌کشه یک سال بیشتر 

بحث مهریه نفقه بچه همه چی میاد وسط

فقط در صورتی که پارتی داشته باشی یا پرونده رو نفرستن شورا زودتر تموم میشه 

تنها طلاقی که یک ماهه یا نهایت ۲ماهه تموم میشه توافقی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی زودازدواج میکنی ومیگی فقط این پسرودوستت بوده احتمالادلسوزدی رفته سراغ یکی دیگه چه راحت

اگر خطاب تون به من هست من ۲۳ سالگی ازدواج کردم، و نحوه آشنایی کاملا سنتی و تحت نظر خانواده ها بود و معرفی اولیه هم از طرف عمه شوهرم بود.

اسی خیلی دعوا می‌کردین آخه چرا یه دفعه گفت نمی‌خوامت

اوایل دعوا نداشتیم 

اما کم کم سر پنهون کاری هاش دعواهامون زیاد شد 

شفافیت نداشت 

و سر اولین مسئله به جای حل کردن خانواده اش پیشنهاد طلاق دادن این درحالی بود کمتر از دوماه از عقد ما گذشته بود و من بی تجربه اما بزرگان ناپخته تر 

واقعا دلم خونه 

هر کار کردم مشاوره نیومد 

وابستگی با مادر و خاله اش زیاد بود

مرد هم طول می‌کشه یک سال بیشتر بحث مهریه نفقه بچه همه چی میاد وسطفقط در صورتی که پارتی داشته باشی یا ...

حق طلاق فقط یه ماهس...توافقی چند ماه طول میکشه...اگر همه چیزت شسته و رفته باشه طول نمیکشه یه جلسه برای نفقه بچه ها و نفقه عده هست نفقه و مهریت وقتی معلوم باشه راحت تو چند ماه تمومه

اوایل دعوا نداشتیم اما کم کم سر پنهون کاری هاش دعواهامون زیاد شد شفافیت نداشت و سر اولین مسئله به جا ...

و همینطور دعوا های بیشتر از پنهون کاری سر کار رفتنش گرفته تا مشروب خور و قلیونی بودنش 

من برای هر پنهون کاری ای که داشت تلاش کردم با وجود دل شکسته ام تلاش کردم درکش کنم حتی آبرو شو پیش کسی نبردم 

اما اون ساده ترین مسائل منو به مادر و خاله اش گفته بود 

اصلا اهل حرف زدن و حل مسئله دو نفری مثل تا دونفر آدم بالغ نبود 

منو نمی دید

واقعا خسته ام 

حق طلاق فقط یه ماهس...توافقی چند ماه طول میکشه...اگر همه چیزت شسته و رفته باشه طول نمیکشه یه جلسه بر ...

نمی‌دونم والا تموم وکیل های ایران میگن فقط طلاق توافقی است که زود تموم میشه 

خواهرمم ۴۰روزه توافقی جدا شدن

از بعضی زندگی ها که خلاص بشی بعدش میشه برات بهشت درک نمیکنی من خودم مهریه ام رو بخشیدم یک سال دارم م ...

من حاضر نیستم فعلا بخاطر بی پولیایی که کشیدم بخاطر اینکه میخواست بزور مهریمو ببخشم نمیبخشم مهرمو طلاق برام راحته اما فعلا نه...میخوام عذاب ببینه نمیخوام زود تمومش کنم

نمی‌دونم والا تموم وکیل های ایران میگن فقط طلاق توافقی است که زود تموم میشه خواهرمم ۴۰روزه توافقی جد ...

خب اگر یه جلس بری مشاوره معلومه اما خب از شورا بره دادگاه خیلی وقت میبره...من کلا توافق خوشم نمیاد...