2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 110 پست
خب اگر یه جلس بری مشاوره معلومه اما خب از شورا بره دادگاه خیلی وقت میبره...من کلا توافق خوشم نمیاد.. ...

نه عزیزم شهر ما اول میری مشاوره که اگه بدونه قصد هر دو طلاقه ۵جلسه مشاوره رو یه هفته ای تموم میکنه بعد نامه عدم سازش میده می‌بری دفتر قضایی ثبت می‌کنی بعدم نوبت دادگاه برات میاد و هر دو میرید دادگاه و میگید توافقی جدا میخاید بشید دیگه شورا هیچ جا نمیفرسته چون توافقی است بعدم قاضی نامه میده برای آزمایشگاه و محضر و تموم که حدودا ۴۰روز طول می‌کشه.

ولی طلاق های دیگه همه بالای یک سال است 

برای همین خیلی ها توافقی جلو‌ میرن که دردسر نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم شهر ما اول میری مشاوره که اگه بدونه قصد هر دو طلاقه ۵جلسه مشاوره رو یه هفته ای تموم میکنه ب ...

خب همه نیستن یکی مثل من عمرا بخوام از مهر و نفقم بگذرم که ایشون راحت بره یکی دیگه بگیره انگار نه انگار که من روحمو جسممو برای این مرد گذاشتم راحت یکی دیگه بیاد صاحب همه چیز بشه من بشینم خونه غصه بخورم تا چند وقت...حالا بعد اون به خودم بیام نیام بعدم سنت بالا باشه دیگه حوصله ی یکی دیگه رو نداری همه زن مرده زن طلاق داده سن بالا میاد طرفت

خب همه نیستن یکی مثل من عمرا بخوام از مهر و نفقم بگذرم که ایشون راحت بره یکی دیگه بگیره انگار نه انگ ...

شما طلاق گرفتین یا میخاین جدا بشید ؟

مهریه گرفتن برای کسایی هست که همسر هاشون واقعا پولداره 

وگرنه سالی یه سکه یا هم که طرف میوفته زندان و همه اینا هم چند سال رفت و آمد دادگاه داره که هیچ زنی حوصله شو نداره