2777
2789
عنوان

جدایی و طلاق

831 بازدید | 90 پست

من خیلی ناراحتم حدود یک ماه و نیم هست که از شوهرم دورم، درواقع اون منو نخواست و گذاشتم خونه بابام، خودم ناراحت شدم و خانواده ام هم تا حدی ناراحت شدن که هنوز یک هفته نشده بود با واسطه فرستادن که مهریه نمی خوایم و وکالت طلاق بدید. شوهر منم راحت قبول کرد و وکالت بلاعزل طلاق داد، منم کل مهریه مو و نفقه و ... همه رو بخشیدم.

دور روز بعد هم جهیزیه مو جمع کردیم.

همه اتفاقا خیلی سریع افتاد، من هم حالم خیلی بده، ۲۲ اذر روز دادگاهم هست. طلاق بسرعت داره رخ میده.

میدونم با این شرایط و بی حرمتی های بین دو خانواده امکان برگشت نداریم و تو این مدت هر چی فکر میکنم به نظرم شوهرم منو دوست نداشته و نداره.

خیلی دلم شکسته چکار کنم آروم بشم؟

این دوران طلاق چقدر طول میکشه آدم حالش خوب بشه؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب من راضیم شوهر عوضیم منو طلاق بده فقط پسرمو بده بهم میرم پشت سرهم نگاه نمیکنم ناراحت چی هستی این مرد برات تکیه گاه نمیشه میتونی دوباره شروع کنی

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
چه خوب من راضیم شوهر عوضیم منو طلاق بده فقط پسرمو بده بهم میرم پشت سرهم نگاه نمیکنم ناراحت چی هستی ا ...

امیدوارم من حالم خوب نیست تلاش هم کردم هم نتونستم کار کنم یا به درسم کامل برسم