2777
2789
باز صد رحمت به مترو مسیر من نه مترو میخورد نه brt دو ساعت تو ترافیک و اتوبوس های قر قرو سر پا تو شلو ...

واقعا درکت میکنم 

روزایی که تا ۶ عصر کلاس داشتیم ۷:۳۰ می‌رسیدم خونه دیگه جونی واسه درس خوندن نمیموند

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم شاید باید بیای شرایط خوابگاه رو هم تجربه کنی تا خونه رو قدر بدونی. کلا هر جایی بدی ها و خوبی ...

نه خوابگاه نمیخوام برم واقعا فقط نیاز دارم دو روز در هفته حداقل برم کتابخونه.نمیدونم علت این مخالفتشون چیه

گل گفتی من شعر خودمون دانشگاه میرم یک ساعت تو راهم ولی خوابگاهی ها که داخل دانشگاه خوابگاه دارن فقط ...

ما دو دقیقه تو راه بودیم.سالن ورزش هم چسبیده به خوابگاه بود موقع امتحانا اونجا بود محل برگزاری صدای پخش قران میومد میدویدیم‌میرفتیم سر جلسه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
واقعا درکت میکنم روزایی که تا ۶ عصر کلاس داشتیم ۷:۳۰ می‌رسیدم خونه دیگه جونی واسه درس خوندن نمیموند

ای خواهر کلا زندگی همینه 

الآنم میرم سرکار همینه چه قدر تو ترافیک 

داغون میرسم خونه 

تهران واقعا خراب شدس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

عزیزم درسته شرایط خوابگاه سخته (مامان نیست بهت رسیدگی کنه و تمام کارات با خودته) ولی کم کم عادت میکنی بهش

ولی شیرینی های خودشو داره 

میگن دعای دیگران برای آدم گیرا تره،چه خوب میشه  اگه برای شاد بودن هم دعا کنیم🙃

ای خواهر کلا زندگی همینه الآنم میرم سرکار همینه چه قدر تو ترافیک داغون میرسم خونه تهران واقعا خراب ش ...

من اصفهانم نابودم تو ترافیک 

شما دیگه تو تهران چی میگشی

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
احساس کردم اشتباهه ها ولی نفهمیدم مشکلش چیه😂

😁😁😁

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من اصفهانم نابودم تو ترافیک شما دیگه تو تهران چی میگشی

من عاشق اصفهانم 

ولم کنی از تهران فرار میکنم میام اصفهان 😂😂 

تهران افتصااااااااااااااااااح شده دیگه میری brt جای سوزن انداختن نیست میری اتوبوس ملت می مونن لای در اتوبوس آنقدر شلوغه 

میری مترو همش دعوا سر شلوغی 

مردم خسته و بی اعصاب 

اصلا وضعیتی هست 

ساعت پنج از سرکار میزنم بیرون هفت میرسم خونه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چی بگم شاید باید بیای شرایط خوابگاه رو هم تجربه کنی تا خونه رو قدر بدونی. کلا هر جایی بدی ها و خوبی ...

صد درصد .ولی اگر هم‌اتاقیات نرمالن سعی کن خوبیهاش رو بیشتر ببینی.بعدا خاطرات خوبی داری.مستقل میشی اعتماد بنفست میره بالا.من الان دور برم خانمای شاغل هم هستن ولی اعتماد بنفسی که من دارم تنها سفر برم یا از پس هر کاری بر بیام ندارن.البته من الان شاغل نیستم قبلا کار میکردم

آره واقعا 🥺

من هم اتاقیام ترم اول خوب نبودن ولی بعدا با همکلاسیام‌اتاق گرفتم واقعا دخترای خوب و با شعوری بودن بهترین دورانو داشتم.الان سالها گذشته هنوز با هم‌مثل خواهر هستیم

نه خوابگاه نمیخوام برم واقعا فقط نیاز دارم دو روز در هفته حداقل برم کتابخونه.نمیدونم علت این مخالفتش ...

نزدیک خونتونه یا دوره؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿..