2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچش وجود داشت ولی پولارو جای دیگه خرج میکرد

چجوری لو  رفت؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چه جالب .ممنون که گفتی هر از گاهی یادش میکردم و دلم براش میسوخت .چه کار افتضاحی واقعا

من  تو یکی از تاپیک هاش که عکس پسرش را گذاشته بود خیلی گریه کردم...حتی به همسرمم گفتم و میخواستم کمک مالی هم بکنم که رسید به همون اتفاقات...

منم نمیدونم دوستان این کاربر چقدر کم و زیاد گفتن براش...مثلا دیدی  یکی معتاده ولی پشتش میگن طرف دزدم هست فاسدم هست و ...در حالیکه طرف فقط معتاده...من نمیدونم چقدر در موردش شایعه بود یا نبود.‌

ولی چیزی که خودش انتشار داد و اعتراف کرد همون نزول بود...کسی که فکر میکردیم به پول نیاز داره برای درمان بچه اش، پول ها را میداد و نزول میگرفت .‌‌...آیه های قرآن را مدام به بقیه میگفت ولی نزول میگرفت ...

اینجاهاش را با چشم خودم دیدم...

هنوزم این مدل شیادی تموم نشده ها ...

هنوزم امثال جولان تو این سایتن و گاهی تشخبص شون میدیم و یهو می بینیم یه گروه زیادی باهامون بد میشن ...این جا فضای مناسبی برای پول در آوردن هست...برخی مثل جولان بلدش شدن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

❤️

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دوست ندارم بخاطر کسی گناه گردن بگیرم خودم گناهکار هستم به حد کافی معذورم کنید با شرمندگی اگه ببینید ...

دفاع از آدم خاطی هم البته اخلاقی نیست

اگر میل ندارید قاطی دعوا بشید میتونید به راحتی قاطی نشید 

جمله تون برای منی که از تاتی آسیب خوردم سنگین و دفاع عجیبی بود

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من تو یکی از تاپیک هاش که عکس پسرش را گذاشته بود خیلی گریه کردم...حتی به همسرمم گفتم و میخواستم کمک ...

واقعا موندم چی بگم .اینم یه درس عبرت بشه .اون تاوان کارشو پس میده مطمئنا اما چه بهتر که ادما محتاطتر رفتار کنن نسبت اطرافشون و سریع گول ظاهر سازیو نخورن

دفاع از آدم خاطی هم البته اخلاقی نیستاگر میل ندارید قاطی دعوا بشید میتونید به راحتی قاطی نشید جمله ت ...

اگه بخونید میبینید از کسی بد نگفتم 

چشم قربان قاطی نمیشم 

من از کسی دفاع نکردم به کسی هم بد نگفتم فقط گفتم رفتار بدی دید همین گناهکار بود یا نه خدا میدونه و بس

به من ربطی نداره پس لطف کنید به من جوابی ندید بگردید خودش رو پیدا کنید

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اگه بخونید میبینید از کسی بد نگفتم چشم قربان قاطی نمیشم من از کسی دفاع نکردم به کسی هم بد نگفتم فقط ...

ادبیات عجیبی دارید 

من حرف بدی نزدم که اینطور جواب میدید 

نمیدونستم قاطی نشدنتون این طوریه

ادبیات عجیبی دارید من حرف بدی نزدم که اینطور جواب میدید نمیدونستم قاطی نشدنتون این طوریه

ممنون 

خودم هم عجیبم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
واقعا 😐😐 اون عکس بچه کی بود که میذاشت

یه بچه تویه سایت خیریه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
یه بچه تویه سایت خیریه

نه کاموا جان پرهام واقعا بچه خودش بوده

من اطلاع دقیقی ندارم

اطلاع دقیقم از حرفهایی هست که به خودم زد و پشت سرم زد و با کاربری های دیگه بهم زد 

درسته دوستان میگن با تاتی بدرفتاری شد و خانم ناناعت شدن و رفتن 

ولی حداقل من خودم رو میدونم که تنها گناهم این بود که بهش کمک مالی نکردم و دیدم اسکرین عکسهام رو پخش کرده و در موردم چیا گفته 

و دیدم با کاربری که نی نی یارا میدونستن مال کیه بهم چه حرفهایی زد

یادم میاد یه بار تاپیک براش زدن و من حرفای مخالفش را لایک کرده بودم...اون تایم من و چندین نفر دیگه خ ...

این جولان بدجورمیتازوند وبه بعضیاراهنمایی میدادیکی دوباردستشوروکردم بهم حمله شد.البته خیلی طرفدارومریدداشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
این جولان بدجورمیتازوند وبه بعضیاراهنمایی میدادیکی دوباردستشوروکردم بهم حمله شد.البته خیلی طرفدارومر ...

بله ‌کلی آدم که نون میخورن از سایت....

من گاهی می بینم یکی بیخودی باهام بده...سرچش میزنم و میرسم به تاپیک های کمک مالی و تاتی و جولان و  ....