2777
2789
سلام عزیزم🌷🥰آخ باز دیدمت یادم افتادبه من میگفت ببین بنظرت بجز خودت و فلانی و فلانی دیگه تو سایت کی ...

من زیاد تو تاپیکاش باهاش صحبت میکردم ولی یکبااار هم ازم پول نخواست

فک کنم از من ناامید بود😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووو یه سال میگذره از این قضیه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

تو این راه چند نفری باهاش همراه بودن که تو سایت هر شناختی نسبت به هم داشتنو انکار کردن بلاخره شکست مفتضحانه ای بود براشون 

اینبار از طریق یه کاربر دروغگوی دیگه که سود میداده به توتی وارد عمل شدن و بازم جوری نقش بازی میکنن که همو نمیشناسن😅

نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال
واقعا 😐😐 اون عکس بچه کی بود که میذاشت

بچه خودش بود

من توضیح دادم بالاتر

کمکش میکردیم بعد خرج عمل زیبایی خودش میکرد

پشت سرمون صفحه میذاشت بدگویی میکرد

عکس پروفایل ایتا و باقی اپ هامونو اسکرین میگرفت میفرستاد به سایت 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من زیاد تو تاپیکاش باهاش صحبت میکردم ولی یکبااار هم ازم پول نخواستفک کنم از من ناامید بود😂

اره تاپیکارو میخوند میدونس به کی بزنه

حالا نمیخوام اسم ببرم ولی کاربر مرضی کلی کمکش کرده بود

من خودم کارتن کارتن براش لباس برای دوقلوهاش میفرستادم

پول هایی که دادم بماند

خب انسانیم دلمون به رحم میاد

ولی زنجیره انسانیت رو پاره کرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عکسامون پخش شد تو سایت از همه کسایی که بهش پول داده بودن،بدگویی کرده بودحتی سگ یه تیکه استخون بدی به ...

وای منو بگو چقدر غش و ضعف میرفتم برای تاپیکاش برای دو قلوهاش .خدایا🤕

وای منو بگو چقدر غش و ضعف میرفتم برای تاپیکاش برای دو قلوهاش .خدایا🤕

موج انرژی منفی بود 

خودش بدونه و خدا

البته وقتی دید میخوام شکایت کنم التماس کرد گفت پولامو برمیگردونه

گفتم من صدقه به راهی که دادم،دادم

نمیخوام برگردونی 💔

بچه خودش بودمن توضیح دادم بالاترکمکش میکردیم بعد خرج عمل زیبایی خودش میکردپشت سرمون صفحه میذاشت بدگو ...

چرا این کارو میکرد خب 😐 بدگویی چرا 

خیلی بعید بود ازش 

به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد دیگه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜