2777
2789
نه کاموا جان پرهام واقعا بچه خودش بودهمن اطلاع دقیقی ندارماطلاع دقیقم از حرفهایی هست که به خودم زد و ...

همون روزاکه بحثش داغ بودیه کاربراومد عکس مختلفی ازبچه گذاشت البته توکانالی بود عکسا واون کاربرگفت تاتی ازاین بچه سواستفاده کرده دگه حقیقتونمیدونم من چون زیادمیشه همکلام نشدم نمیدونم یخ حس ناامنی ازش میگرفتم احتمالاً باشماباشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
همون روزاکه بحثش داغ بودیه کاربراومد عکس مختلفی ازبچه گذاشت البته توکانالی بود عکسا واون کاربرگفت تا ...

منم خیلی در جریان نیستم 

توی این ماجرا نون و ماستم رو میخوردم که یهو مورد عنایت قرار گرفتم 

جالبه تاتی رفت ولی یه عده از دوستاش همچنان نهضت تنفر از منو ادامه میدن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی در جریان نیستم توی این ماجرا نون و ماستم رو میخوردم که یهو مورد عنایت قرار گرفتم جالبه تاتی ...

اهمیت نده مهمه پیش وجدان خودت وخدای بالاسر روسفیدی   اوناهم ناراحتن گول کلکاشون نخوردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
این جولان بدجورمیتازوند وبه بعضیاراهنمایی میدادیکی دوباردستشوروکردم بهم حمله شد.البته خیلی طرفدارومر ...

همین کاربری که جدیدا با اسم جدید اومده و اصرار داره بقیه تهمت جولان بودن ب من میزنن
شگردش مثل تاتیه نزول بگیر و نزول خور انقدر باهم نشست برخواست داشتن شبیه هم شدن
پشت سر ما میشینه کلی داستان میبافه بدون یدوونه مدرک و اسکرین
هرچی گروه به گِل نشسته براش دیکته میکنن میاد مینویسه و میره
و براش هیچ اسکرینی هم نداره...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

این جولان بدجورمیتازوند وبه بعضیاراهنمایی میدادیکی دوباردستشوروکردم بهم حمله شد.البته خیلی طرفدارومر ...

الانم تو سایته ولی با کاربری یه دختر مجرد که مثلاااااااا در حاله ازدواجه 

تا دیروز مجرد بود یهو در عرض بیس چهار ساعت شد نامزد که از جیک و پوک زندگی شوهرش خبر داره 

اینبارم همون گنده گوییا که شوهرم بیمارستان میسازه شوهرم رفته فلان جا خودمم ال و بلم همون حرفا و گنده گوییای جولان 

کسی که تا دیروز این کاربریش تو اب نمک خوابیده بود یهو وقتی جایی که براش سود مالی داشت بسته شد و کاربری جولانش بسته شد سرو کله ش پیدا شده با چند تا مریض تر از خودش عقده خالی میکنن 

مصداق همون ضرب المثلس که به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم

نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال
همین کاربری که جدیدا با اسم جدید اومده و اصرار داره بقیه تهمت جولان بودن ب من میزننشگردش مثل تاتیه ن ...

نمیشناسمش یعنی فکرمیکنی یکی ازهمون دوکاربره؟یکجادیدیش صدام کن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

الانم تو سایته ولی با کاربری یه دختر مجرد که مثلاااااااا در حاله ازدواجه تا دیروز مجرد بود یهو در عر ...

نمیدونم کدوم کاربرمیگی یه اماجدیدبه چندتاکاربر مشکوک برخوردم یکیشون ازمخ بالاوامای مبلغ بالا وحقوق بالامیگه درصورتی مثلادوسال سابقه کارداره 

نمیشناسمش یعنی فکرمیکنی یکی ازهمون دوکاربره؟یکجادیدیش صدام کن

این لینک را ببین 

دمش را گذاشت رو کولش رفت

پروژه شا به شکست خورد:)