2777
2789
عنوان

دلم مثل چی گرفته صبحع از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 59 پست

البته که همه داماد ها همینن.شوهرمن از شوهر توام بدتره.

چندوقته گیر داده از بابات ۱۰۰ میلیون بگیر واسه ماشین بخرم پول کم دارم.

منم بابام تازه ماشین خودش رو عوض کرده نداره اینم دنبال بهانه اس انگار باز بزنه تو همه چی ببخشید تر بزنه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اروم باش به دل نگیر همه دامادا اینجورین

از صبحه ی سردرد عجیب دارم از نفهمی این بشر با حرف زدنش 

بقران خانوادش هزاری نمیدن بهش میمیره براشون 

حالا من میگ وظیفته. 

من مردم میتونم از کار برگردونمت 

گفتم برو زود باش 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
البته که همه داماد ها همینن.شوهرمن از شوهر توام بدتره.چندوقته گیر داده از بابات ۱۰۰ میلیون بگیر واسه ...

چرا از بابای خودش نمیگیره؟چرا واسه این داماد ها بارون از زمین میباره؟والا تا بوده خانواده پسر کمک میکردن به زندگی پسرشون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یعنی قیافه میگیره

نه چپ چپ نگاه می‌کنه 

مثل کاسه چشماش می‌کنه بر من 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
🤔🤪🤪حتما اینجوری کرده؟؟ببخشید اسی شوخی کردم

ترسیدم ازخوندنش😁😂

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا از بابای خودش نمیگیره؟چرا واسه این داماد ها بارون از زمین میباره؟والا تا بوده خانواده پسر کمک می ...

خب همین بگوووو 

فقط اینکه از مال بقیه کش کنن 

نه میگ دست داداشمه ماشین

مثل سگ هواشون داره 

چرا از بابای خودش نمیگیره؟چرا واسه این داماد ها بارون از زمین میباره؟والا تا بوده خانواده پسر کمک می ...

چون بابای من پولدارتره بابای خودش چیزی نداره.

میگه بابات ۱میلیارد ماشین خریده نداره ۱۰۰ تومن واسه ما بده واسه آسایش دخترش بده 😐

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
خانواده اشغالش همه جوره زدن زیر قولایی ک دادن اصلاااا قبول نمیکنه چسبیده ک چرا کارت نداده بگو پاشو ا ...

خداهمشونو لعنت کنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بزن تو سرش🤣🤣

ای کاش به جای سر زدن زمان به عقب برمیگشت 😔

چون بابای من پولدارتره بابای خودش چیزی نداره.میگه بابات ۱میلیارد ماشین خریده نداره ۱۰۰ تومن واسه ما ...

این شوهر کنه بقران 

میگ اینهمه پول بابات چیکار می‌کنه 

خب همین بگوووو فقط اینکه از مال بقیه کش کنن نه میگ دست داداشمه ماشینمثل سگ هواشون داره

بنظرم بدون دعوا هر وقت هر چی گفت راحت جوابشو بده...تو چشماش نگاه کن بگو.انتظارتو از خانواده من قطع کن.....همون‌جوری که از خانواده خودت انتظار نداری...شاید بخوای تا آخر عمر با این آدم زندگی کنی قرار نیست همش سردرد داشته باشی....یا چشمات پر اشک باشه...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه