2777
2789
عنوان

دلم مثل چی گرفته صبحع از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 59 پست
تحمل کن رفیق ما همه پیش همیم کمک خواستی بگو

ممنون لطف دارین

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
بنظرم بدون دعوا هر وقت هر چی گفت راحت جوابشو بده...تو چشماش نگاه کن بگو.انتظارتو از خانواده من قطع ک ...

اینو راست گفتی 

میای پی وی حرف بزنیم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم بدون دعوا هر وقت هر چی گفت راحت جوابشو بده...تو چشماش نگاه کن بگو.انتظارتو از خانواده من قطع ک ...

نه امروز گفتم 

چی از خانوادت گرفتم تا حالا ک اینقدر از خانواده من توقع داری؟؟؟؟؟؟ 

چیکار کردن؟؟؟ 

میگ خیلی کار کردن 

گفتم قول اجاره دادن بعد قطع کردن میگ خیلی دادن بابام قطع میکردن 

گفتم پس بابای منم ۳ سالع داده بهت بسه دیگ 

اصلا بعدش عین خیالش نیست چ حرفایی زده خیلییی عادی رفتار می‌کنه انگار حقم بوده 

چون بابای من پولدارتره بابای خودش چیزی نداره.میگه بابات ۱میلیارد ماشین خریده نداره ۱۰۰ تومن واسه ما ...

بگو.اگه قرار بود اینقدر از بابام کمک بگیرم مجرد میموندم.کیف دنیا میکردم.نه یه بچه دیگه آویزون بابام کنم....آسایش دخترش؟😂ببخشید خندم گرفت از پررویی شوهرت....ازش بپرس دقیقا وظیفه خودش چیه تو زندگیتون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
شوهرِ گدا گودوله همینه دیگه سر چند لیتر بنزین ای خدااااااااااا واقعا چجور بااین آومای باعزت نفس پایی ...

گلی خانم مشکل من همینه 

خیلیییییی عزت نفس پایینی داره انگار عقده داره فقط میخواد ی جوری بکوبه به زمین تو رو. 

من معلمم 

الان کلاس خصوصی برمی‌دارم گاهی تیکه میندازه که جمع کن بچه نگه دار 

نمی دانم همش حس میکنم انگار من روی غرورشم