2777
2789

من هیچوقت از خودم مواظبت نکردم چه بسا خودمو هم تو دردسر انداختم هیچوقت خودمو دوست نداشتم هیچوقت بلد نبودم مثل بقیه مراقب خودم باشم همیشه با خودم لجبازی کردم و سخت آسیب دیدم. جوری که بقیه دلشون به حالم میسوزه ولی من نه. چیکار کنم؟ کتاب خاصی برای دوسداشتن خودمون میشناسید؟

خودتو سرزنش نکن ک اینجوری کردی.  خیلیا اینجورین. نمونش خودم. 

بجاش از این ب بعد تغییر کن. من با خودم حرف میزنم هروقت احساس خودم بینی بهم دست میده. برا خودم کارای بزرگی ک کردمو میشمارم میگم هیشکی نمیتونه مث تو باشه قربونت برم. تو خیلی فلانی بلانی. کلی صفتای خوب خودمو یادآوری میکنم همراه با قربون صدقه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل توام کلی راهکار بلدما ولی انجام نمیدم ولی میگم تو انجام بده

کتاب  تراپیست اینا تو مسیر رشد خیلی کمک میکنن ولی اصیل ترین مسئله خودتی

اونم اینکه 

خودت اراده کنی ک بخای تغییر کنی

از جیزای کوچیک مثلا تو دفترت بنویش ببین اصلا به چیا علاقه داری مثلا کتاب فیلم.......

بعد یکی یکی سعی کن ب خودت هدیشون بدی

مثلا عصر یه فنجون چای با شکلات

یا یه صفحه کتاب 

از چیزای کوجیک شروع کن بعد مثلا ..... از تراپیست کمک بگیر

یا برو کتاب 

تصمیم گرفتم خودم باشم بخون 

ولی من حس میکنم خیلی تنهام😔

همه یه روز تنها میشن دیر یا زود. باید یادبگیریم تنهایی خیلی اذیتمون نکنه.ب بچه های پرورشگاهی فک کن. ب بچه ای ک موقع تولد مامانش میمیره فک کن. اگ تنهایی رو بپذیریم انقد قوی میشیم گ نگو. کتاب تکه هایی از یک کل منسجم رو بخون گلم. من خودمم انقد تنهام ک نگو. فقط ۱ نفر از اعضای خانوادم برام مونده ک مسئولیت اونم با منه. ولی کنار اومدم باهاش.